Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Tunahan Yoğun Bakımda: "Aşırı Derecede Doku Eksikliği Var"

Ağır yaralanan Tunahan'ın babası Halil Yılmaz "Köpekler benim çocuğumu ısırmamışlar, yemişler. Aşırı derecede doku eksikliği var" diyerek yaşanılanlara isyan etti.

Ankara'nın Keçiören ilçesi Kafkaslar Mahallesi'nde önceki gün 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan, okula giderken sokak köpeklerinin saldırısında ağır yaralandı. 10 yaşındaki çocuk sağlık ekiplerince Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Tunahanın babası Halil Yılmaz, oğlunun sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, şunları söyledi:

''Şu an nefes almaya çalışıyor. Daha önce böyle bir tepki vermiyordu. Yaralarını pansuman etmeye çalışıyorlar. Şu an durumu iyiye gidiyor. Köpekler benim çocuğumu ısırmamışlar, yemişler. Aşırı derecede doku eksikliği var. Kollarında, bacaklarında, poposunda, kafasında, boynunda, her tarafında var. Allahım bana onun bir yerini canlı bıraksın, benim için yaşasın. Ben onun gözü de olurum, kulağı da. Yeter ki benim evladım yaşasın.''

''Buna Cumhurbaşkanımız mı çözüm bulur, belediye başkanımız mı çözüm bulur bilmiyorum. Artık bir çözüm bulunsun'' diyen Halil Yılmaz şöyle devam etti:

''Benim canım yandı, diğer insanların canı yanmasın. Bir çocuğu annesi, babası nasıl büyütüyor? Yazık değil mi çocuğa. Allahım kimsenin başına vermesin böyle bir şeyi. Allah çocuğumu inşallah yaşatacak; ama yaşatmasa da ben çocuğumun resimlerini çekip paylaşacağım. Bunun nasıl bir vahşet olduğunu Türkiye görsün, herkes görsün.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sokak Köpekleri İçin İlk Kez Net Konuştu: "Mutlaka Çözüme Kavuşturacağız"

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
09.12.2023

çok geçmiş olsun.. umarım sorunlar çözülür böyle birşey bidaha yaşanmaz.. sokakta 1 tane bile köpek kalmamalı kaçıncı bu.. sözde hayvansever ittaparlar gelsin bu çocuğun ailesine desin bakalım bakarım köpek sokakta sanane diye..

09.12.2023

Köpeğin de bilinçsiz besleyenin de belediyeye sorun çıkaran itseverin de ...

09.12.2023

Çocuğumuz için çok üzüldüm umarım bir an önce saglina kavuşur.ama bir noktaya deginmek istoyrum .burda suçlu kopek değil onlarinda kucuk bir çocuk kadar iradesiz olduğunu unutmayalım.suclu hepimizden tonla vergi alırken paraları cebe indirip kisrlastirma için ödenek ayırmayan belediyelerdir.sayiyi kontrol etmek belediyenin görevi.beledoyeler yasanın çıktığı 17 yıldır görevini yapıp kısırlaştırma yapsaydı ve her şikayette köpekleri toplu halde arazilere birakamsalardi bu hayvanalr eskisi gibi her sokata birkaç tane olacak ve insanla yapmaya devam ettiği için uysal kalacaklardı.hayvaablri ve ya çocuğu konuşacağımız suclayacagimiza belediyeleri sorgulamalı yasayı uygulatmaliyiz.bu hayavanalri da Allah yaratmış bu cocuk bunu yaşamayı nasılsın haketmiyorsa hayvanalrda barinakalrda 1 metre kafelerde hqpsolmayi veya dağlarda ölmeyi haketmiyorlar.insanca çözümler var yeterli uygulayan yetkinlikte merciler olsun.

09.12.2023

Burda tek konusacagimiz sey cocugun hayati bos yapmayin artik ya senin üzerine titredigin cocugunun agzi yuzu kolu bacagi parcalansin koparilsin yasam savasi versin bakalim o zamanda boyle duyarli vatandas formunda dolaşabilecekmisin

TÜM YORUMLARI OKU (23)