Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Kız Çocuğu Yaralandı

Başıboş köpek sorunu ile ilgili son haber Mersin'in Tarsus ilçesinden geldi. Sokak köpeklerinin saldırısı sonucu boynundan ve bacağından yaralanan 9 yaşındaki kız çocuğu hastaneye kaldırıldı. Çocuğun durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Ajansların aktardığına göre olay öğle saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerindeki boş arazide meydana geldi. 

Oyun oynayan Y.C.'ye başıboş 4 köpek saldırdı. 

Köpeklerin boynundan ve bacağından ısırdığı Y.C. yaralanırken, çevredeki vatandaşlar ise sopayla köpekleri kovalayarak bölgeden uzaklaştırdı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Y.C.'yi Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürdü. Y.C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
28.04.2022

Yıldızim tilbem manyak karısın ama doğru laf ediyon doğru laf ettiğin için bide linç yiyorsun ahh ahh

28.04.2022

Aynen biz kafayı yedik buyur sende gel yemeye 😂

28.04.2022

Geçen sene bir kaza geçirdim, beyin hasarı ve kırık çıkık riskim olduğu halde çok şükür sadece büyükçe bir morlukla atlattım. Ama hala yayayken trafikten ödüm patlıyor. Bu çocukların yaşadığı travmayı hayal edemiyorum bile... İleride köpekten en çok korkan, nefret eden insanlardan olma ihtimalleri var, sokak hayvanları hakkındaki genel bilinçsizliğin sonucu olacak bu. Hayvanseverler için de söylüyorum bunu. Sevin sevmeyin, ama lütfen sağduyulu davranın. Hem o hayvanlara hem de çocuklarımıza yazık, hiçbiri acı çekmeyi hak etmiyor. Malesef burada birbirimize hakaret etmek bir şeyi değiştirmiyor.

28.04.2022

Yıldız tilbenin heykeli dikilmeli

28.04.2022

😂😂😂 Daha neler gardas la

TÜM YORUMLARI OKU (12)