Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Kişi Karantinaya Alındı: Köpek Kuduz Çıktı!

Şanlıurfa'da yolda yürüyen bir vatandaşı ısıran köpeğin kuduz olduğu ortaya çıktı. Vatandaş hastanede tedavi altına alınırken ekiplerin yakaladığı köpek ise öldü.

Olay, önceki gün Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yolda yürüyen Mustafa Şahin isimli vatandaş, başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı.

Saldırıda ayağından ısırılan Şahin, hastanede tedavi altına alındı. Belediye ekiplerinin yakaladığı köpek ise öldü. Köpekten numune alan ekipler, Adana Veteriner Kontrol Müdürlüğüne gönderdi. Test sonuçlarında köpeğin kuduz olduğu ortaya çıktı.

Köpek tarafından ısırılan vatandaş Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, bölgeye giden ekipler başıboş köpekleri toplamaya başladı.

Sokak Röportajında Tartışma Yaratacak 'Sokak Köpeği' Çözümü! 'Filipinler'e Gönderelim, Yesinler'
Rusya’da Freni Boşalan Troleybüs Savruldu, Yolcular Yola Saçıldı! 1 Ölü, 109 Yaralı

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
06.06.2024

ittaparlar nerede!? yüksek ihtimalle çok üzgünüm ama kuduz yüzünden ölecek bir kişi daha. umarım tedavi için geç kalmamıştır! bu kişi siz olabilirdiniz, anneniz,babanız,eşiniz hatta en kötüsü evladınız olabilirdi. sokakta köpek olmaz.OLMAZ! Bir avuç manyak yüzünden ülke Hindistan'dan beter oldu

06.06.2024

O köpeğe kuduz vahiy yoluyla mı iniyor la? Yarasa gibi kuduz kaynakları sokakta gece kimi görse ona çarpıp bulaştırabilir. Onlar barınakta açık alandayken olsa da bu çarpabilir. Siz balkondayken de kapabilirsiniz. Bu sadece köpeklere zırlamaktır. Kediye de bulaşabilir. Siz köpekle yarışan bebeler olduğunuzdan bir buna zırlarsınız. Umarım bu canları böyle kötüleyenler kuduzun asıl kaynağıyla karşılaşır da bizi uğraştırmazlar.

06.06.2024

Kuduz diyerek köpeğe travma yaşatamazsınız kınıyorum!!! kısırlaştırıp geri bırakın sokağa

06.06.2024

ironi mi yapmaya çalıştın o kafanla la sen

06.06.2024

Ian aşısı yapılınca tamam mı yani? Köpek ısırması falan ne ara normal bişey oldu bu memlekette?

06.06.2024

Merhameti kalmamış, sinir stresten vahşileşip gücünün yettiği köpeğe saldıran, mama suyunu döken, yavrusunu öldüren atan bir nesle karşı köpekler az bile saldırgan la. Ki bizim sokaktakiler daha şimdiye bir insana havlamadı nedense nerede ezbere eğitilmiş yobazlar var orada köpekler saldırgan.. İnsana komşusu böyle yapsa onun soyunu kuruturdu. O canlar artık sadece yaşayabilmek için diş gösteriyorlar. Bu canları anlamayanlar anlaşılamayacakları durumda sürünsünler de kendi dertlerinden başkalarına bulaşamasınlar.

TÜM YORUMLARI OKU (68)