Sokak Köpekleri Hem Vatandaşa Hem de Diğer Hayvanlara Korku Dolu Anlar Yaşatıyor

Kağıthane’de sürü halinde dolaşan başıboş sokak köpeklerinin bir kediyi parçaladığı anlar güvenlik kameralarına yanısıdı. Mahalle sakinlerinin bu konu hakkında aylardır çözüm beklediği iddia ediliyor.

Gece saatlerinde ortaya çıkan köpekler, yoldan geçenlere korku dolu anlar yaşatıyor.

Kayda geçen görüntülerde toplu halde gezdikleri görülen köpekler karşısında birçok vatandaşın tedirginlik yaşadığı belirtiliyor.

Son olarak da sokakta oldukça küçük yavru bir kedi, köpeklerin saldırısına uğradı.

Sosyal medyada hızla yayınlan video, birçok yorumu da beraberinde getirdi.

İşte o anlar 👇

Habere gelen yorumlar 👇

x.com
x.com
x.com
x.com
x.com
x.com

Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir? 

Eşini Çocuklarının Önünde Bıçaklayan Adamın Sakince Olay Yerinden Uzaklaştığı Anlar Kanınızı Donduracak

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
18.09.2023

Dün bir arkadaş söyledi, oturdukları sokakta geçen hafta başından bu yana üç gün boyunca üç kişiyi (bir çocuk bir ergen bir yetişkin) ısırmış başıboş sokak köpekleri. Tabii her zaman ki gibi sokaklarında ve mahallelerinde bulunan 'azılı sokak köpeği seviciler' hemen köpekleri savunmaya, ortalığı karıştırmaya çalışmışlar. Belediye 'köpekleri kulağında küpe bulunduğundan dolayı müdahale edemeyeceklerini' söylemiş, sokaklarında şu an için huzursuzlarmış. Belediyelerin eli kolu bağlı yasalardan ve 'azılı sokak köpeği seviciler' yüzünden, geriye tek çare 'halkın gizlice kendi çözümünü kendisi bulması' yönüne itiyorlar olayları ...

bunu yaşayan emin olun sadece arkadaşınız değil. Hadi onlar sokakta yaşadı biz sitenin bahçesinde saldırıya uğruyoruz. Belediye geliyor dediğiniz gibi azılı it sevicililer " hayır saldırmıyorlar yok öyle bir şey" deyip belediye ekiplerini gönderiyorlar. Şu çıkarılan saçma yasanın acilen geri çekilmesi lazım. Sokaklar çok doldu. 1 değil 2 değil en az 10 tane var her bir grupta.

Pasif Kullanıcı
18.09.2023

Sokak köpeklerinin bulunduğu yerlerde kimsenin can güvenliği yoktur çoluk çocuğun ise hiç yoktur

18.09.2023

Belediyelerin yapmadığı aşılama, kısırlaştırma, besleme hizmetlerinin acısını masum canlılar ödüyor! Belediyeler bu işler için ödenek alıyor ve lütfetmiyorlar yaparak. Yapmak zorundalar! Ama yapmıyorlar ve bunun cezasını zavallı köpekler ödüyor! Kısırlaştırma yapılmazsa, bu işin önü nasıl alınacak? Suçlu belediyelerdir!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ