Sokak Köpeğinden Kaçarken Düşerek Dalağı Parçalanan, Böbreği Yırtılan Çocuğun O Anları Kamerada

Çorum'da yaşanan olayda, Metehan Üresin sokak köpeğinden kaçarken düşmüş ve dalağı parçalanarak böbreğinde de yırtılma meydana gelmişti. O olayda ağır yaralanan Metehan Üresin'in tedavisi yoğun bakımda devam ederken o anların görüntüleri yayınlandı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
09.05.2022

Köpeğin amacı çok belli, sadece oyun oynamak. Ancak bunu küçük çocuk fark etmemiş ve paniklemiş. Yazık olmuş. Umarım çocuk kurtulur ve belediyelerde bu konularda biraz daha önlem alabilir.

09.05.2022

Yaa bu kadar talihsiz, acıklı bir durum olamaz. Çok üzücü. O köpek muhtemelen 6-7 aylık ve köpekçe oynuyor çocukla videoda. Çocuğun bağırması da, itmesi de oyun onun için. Ciddi bir ısırık, saldırı izi yoktur eminim ki çocuğun üzerinde. Sert bir önlemin vakti geldi, itlaf edilmeliler diyenlere tek lafım var. Bunca senedir bu hayvanlarla ilgili böyle seri olaylar yaşanmazken, son dönemde neden arttı? Pandemi mandemi muhabbetine belediyeler 2 senedir işlerini yapmıyor da ondan. Yüzlerce senedir sokaklarda olan hayvanlara düşmanlık edeceğinize, rehabilite, kısırlaştırma, aşılama işini yapmayan belediyeleri sıkıştırın. Eski düzenlerine dönsünler.

11.05.2022

Çocukta ısırık yok. Dediğiniz gibi köpek çocukla oyun oynuyor. Zaten öncesinde de bir yerde otururken köpek yanına gelmiş, sevmiş. Çocuğun kendisi anlattı.

09.05.2022

Çok bariz bir şekilde köpek oyun istiyor. . Çocuk da, belki saldırgan köpeklerden sanarak, veya ailesinin hayvan sevgisiyle büyütmemesinden ötürü korkuyor. . Ya da belki de çocuk da, köpek kovalasın diye koşuyor. . Bilemiyoruz. . Burada itlaf edilsin diyenler müsvetteler var. . Bu hayvanların insanlara saldırmasının sebebi, sizin gibi iki gram vicdanı olmayan insanların, bu hayvanlara yaptığı zulümdür. . Hem suçlu, hem güçlü, en azından konuşmayın. .

09.05.2022

Yok ya olur mu insan ırkı çok üstün çünkü, kendilerinden önemli hiçbir şey olamaz başka canlardan kime ne çok yaşa insan. Utanıyorum insan olarak yaratıldığım için, iğrenç derecede bencil bir yaratığız.

TÜM YORUMLARI OKU (27)