Sokak Kedisini Fırında Yakarak Öldüren Sanık Tahliye Oldu

Malatya'da sahipsiz bir kediyi çalıştığı iş yerindeki fırında yakarak öldüren sanık, 3 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından tahliye edildi.

Malatya'da bir ekmek fırınında çalışan B.B, 18 Ekim'de gece saatlerinde sahipsiz kediyi fırına atarak yakmıştı. İşyeri sahibinin şikayeti üzerine gözaltına alınan B.B. "Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet" suçundan tutuklanmıştı.

Bugün görülen duruşmada sanık B.B. çok pişman olduğunu belirterek "Psikolojik destek ve tedavi görmek istiyorum. Söz veriyorum bir daha karşınıza böyle çıkmayacağım." ifadesini kullandı.

Mahkeme, 3 yıl hapis cezası verdiği sanığı tahliye etti.

Ne olmuştu? ⬇️

Ne Zaman Bitecek? Bir Kişi Sokakta Yakaladığı Kediyi Fırında Yaktı...

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Konya’daki ‘Köpek Katliamı’ Skandalında İki Kişi Tutuklandı
İnsanlığımızdan Bin Kez Utandıran Konya Katliamı'na Sessiz Kalamayan Ünlülerden İsyan Sesleri Yükseliyor!
Meriç Keskin, Konya Barınağı'nda Başına Kürekle Vurulan Köpeklerden Birini Sahiplendi!

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
01.12.2022

madalya da verseydiniz orospu çocukları! böle insanlar gerçekten iğneyle uyutulmalı yaşaması çok tehlikeli tedavilik bi durum değil bu! aynı sonu yaşaman için hep dua edeceğim!

01.12.2022

Lütfen çocuklarınızı, bu dünyada tek yaşayan canlının insan olmadığının ve diğer canlıların da yaşam haklarının olduğunun bilinciyle yetiştirin. Elinizden geldiğince empati yapmasını sağlayın. Birlikte hayvanları sevin, besleyin, tedavi edin. Hayvanat bahçelerinden uzak tutun. Her şey çocukluktan başlıyor. Her şey...

01.12.2022

yani insanın bu olaylar karşısında yemin ederim ilahi adalete daha çok inanıyor inşallah allada bu ınsanları aynı bu çaresizlikle yakar ne diyim beddua da değil ki bu.İnsanlar artık yaşam şekillerinden mi şartlandarmı bir kinle nefretle deforme şekilde büyüyor ama neden adalet sistemi bu insanlar için hemen tecelli etmiyor ben bilmiyorum nefret geldi tiksindim artık

TÜM YORUMLARI OKU (4)