Sokak Hayvanlarından Girdi, İzlenme Korkusundan Çıktı: Seren Serengil'in Yeni Hedefi Çağla Şıkel Oldu!

Ünlü isimlere sık sık sataşmasıyla bilinen Seren Serengil'in yeni hedefi Çağla Şıkel oldu. Sokak hayvanlarından konuya girip reyting korkusundan çıkan Serengil'in son paylaşımı olay oldu.

Laf sokma kraliçesi, polemiklerin efendisi Seren Serengil'i mutlaka tanıyorsunuzdur. Ünlü isimlere sık sık sataşan Serengil, hem açıklamaları hem estetikleri hem de ünlülerle yaşadığı atışmalar ile magazin gündeminin de en popüler isimlerinden bir tanesi.

Özellikle Gülben Ergen ile yakınlaşan herkesi mercek altına alan ve zamanı geldiğinde de bir yerden o kişiye laf atmayı es geçmeyen Serengil'in yeni hedefi Çağla Şıkel oldu!

Biliyorsunuz ki son dönemin gündeminde sokak hayvanları için tasarlanan yasa var. Birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak bu yasaya karşı çıkıyor.

Çağla Şıkel de bu ünlü isimlerden bir tanesi tabii! Ancak Şıkel'in paylaşımları Seren Serengil'e yeterli gelmemiş olacak ki ünlü isim yine açtı ağzını yumdu gözünü.

Şıkel için "Ne boş bir insansın" diyen Serengil, ünlü ismi hem köpek besleyip hem de hiçbir tepki göstermemekle suçladı. Aynı zamanda diğer ünlülerin konserlerinin iptal olmasından korktuğu için tepki göstermediklerini söyleyen Serengil, Çağla Şıkel'e "o kadar program yapıyorsun, çağırsana konuşsunlar" cümleleriyle seslendi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Müge Anlı'ya 'Öküz Gibisin' Demiş:Seda Sayan'ın Gelecek Nesillere Mutlaka Aktarılması Gereken En İkonik Anları
"Odaya Girdiğimde Lahmacun Yiyordu": İbrahim Tatlıses'in Ameliyatına Giren Doktordan Dikkat Çeken Açıklamalar!
Bu Sefer Dansa Sardı: Survivor'un Kaos Kraliçesi Aleyna Kalaycıoğlu'nun Son Paylaşımı Dillere Fena Düştü!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
25.07.2024

Çağla'ya söyleyene kadar sen program yapsana... Vaktiyle millete laf ederek, kısaca çenenle para almış birisin. O çeneni program yapıp bu durumu anlatarak kullansana. Estetik yaptırırken beynini de mi aldırdın?

25.07.2024

seren serengilin bulaşmadığı bir ben kaldım

26.07.2024

Sizide uyutsalar tadından yenmez

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ