Sokak Hayvanları İçin Konuşan Zuhal Olcay'ın Sesi Titredi! 'Biz Kim Oluyoruz ki Onları Yeyüzünden Siliyoruz'

Sokak hayvanlarının itlafını öngören yasa tasarısına karşı Yenikapı'da toplanan kalabalığa konuşma yapan oyuncu Zuhal Olcay, 'Biz kim oluyoruz ki o canlıları yeryüzünden silmeyi düşünüyoruz, bu ne cüret!' dedi.

Hayvan hakları savunucuları AK Parti'nin taslak haline getirdiği, sokak köpeklerinin itlaf edilmesini öngören tasarıyla ilgili Yenikapı ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde bir araya geldi. Pek çok ünlü ismin destek verdiği eylemlere oyuncu Zuhal Olcay'da katıldı.

Taslak halindeki tasarıyı değerlendiren Olcay, 'Öldürmenin çözüm olmadığı biliniyor. Bu canlara kıyma ölümde çare bulmak bana akıldışılık gibi geliyor. Eminim bir yolu bulunacaktır. Başka türlüsünü düşünmek bile korkunç, onlar bu dünyanın sessiz melekleri. Biz kim oluyoruz ki bu canları yeryüzünden silmeye çalışıyoruz, bu ne cüret!' dedi. 📹

İlgili haber 👇

Hayvanseverlerden Sokak Köpekleri İçin Yoğun Katılımlı Eylem!

İlginizi çekebilir 👇

ABD'de Bir Devlet Lisesini Ziyaret Eden Türk Paylaştı: Okulun Sunduğu İmkanlar Karşısında Şoke Olacaksınız
Hatay’da 17 Yaşındaki Depremzede Kız Çocuğu Yanında Çalıştığı Şahsın Cinsel İstismarına Uğradığını Açıkladı
Gerçek Hayatta Bahar: Bir Kadın Çocukluk Hayalini Gerçekleştirdi ve 46 Yaşında Hemşirelikten Mezun Oldu
Trabzon'da Besiciyi Bezdiren Kurban Pazarlığı: 'Benim İçin Zarar Et İsmail'

Popüler İçerikler

Misafirlikte Önüne Koyulan Yemeği Beğenmeyen Twitter Kullanıcısına Tepki Yağdı
“Gerçekten Gözümüzde Büyütmüşüz”: Gülse Birsel’in Yeni Kitabında Bazı Kadınları Yermesi Fena Kızdırdı!
Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
02.06.2024

ulan burjuva ulan burjuva.. hiçmi değişmezsiniz? suya sabuna dokunmayın,devletin ses çıkarmayacağı konularda yapın şovunuzu tabi. hem ülkemizde sefalet sürüyor,hem dibimizde çocuklar öldürülüyo götünüzü kaldırırmısınız?

02.06.2024

onları bu sayıya çoğaltan biziz sayıyı indiriyoruz işte doğalında zaten bu kadar çok olmazdı be abla duygusal yapmanın bir manası yok ölen çocuklara da üzülsen az keşke

sirca kosklerinde oturup ahkam kesen tipler, hanginiz sabah karanliginda cete cete kopeklerin gezdigi sokaklarda mesaiye gidiyor? hanginizin cocugu aksam karanliginda eve donerken kopek saldirisina ugruyor. istsnbul basta olmak uzere turkiye sinirlari icinde kopek nufusu artik kontrol disi bir seviye ulasmistir, bu isin bu noktaya gelme sebebi sizsiniz, bahceli villalarinizda bile beslemeye cesaret edemediginiz kopekleri sokaklari mama deryasina cevirerek nufuslarini kontrol disi seviyelerde katladiniz. iz hayvan sever degilsiniz siz sovmensiniz, kendi fanusunuz icinde oyle bir hayal dunyasi yaratmis, oylesine halktan kopuk yasiyorsunuz ki kopek meselesinin nasil bir problem haline geldigini dahi farkedemiyorsunuz. o hayvanlar sizin yuzunuzden sokaklarda perperisan haldeler, sizin yusunuzden teror estiriyorlar, o kopeklerin parcaladigi her bir cocugun kani sizin ellerinizde, bunu bilin kesin sesinizi oturun.

02.06.2024

geberin AQ.

TÜM YORUMLARI OKU (14)