Sokak Hayvanları İçin Konulan Su Kaplarını Fırlatan Kadınlar: 'Her Yer Kedi Kokuyor'

Instagram'da 'Sohayko Derneği' tarafından paylaşılan videoda, kadınlar sokak hayvanları için konulan su kaplarını fırlatırken görülüyor. Paylaşımda yer alan bilgiye göre ise yer Konya. Hayvansever insanların yaz sıcaklarından dolayı koydukları su kaplarını fırlatıp atan kadınlar bunu her gün yapıyorlarmış...

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
05.08.2018

Avm ye gitsen oradaki tuvaleti leş gibi bırakıp çıkarsın yaz kış leş gibi ter kokarsın otobüse binsen mola yerinde tuvalet kağıdını tuvaletin her yanına saçıp yan tarafta mescid varken tuvalet lavabosunda abdest almaya kalkarsın kafanda örtü var götüne tayt giymişsin bütün hatların meydanda bir de gelmiş kedi kokuyor her yer diyorsun asıl fenomen olmaya çalışan sensin ve bak oldun da ülkenin her canlıya değer veren bir kısmı olarak senden tiksiniyoruz. O ESİRGEDİĞİN SUYA SON NEFESİNDE MUHTAÇ OL.

05.08.2018

Her yer kedi kokuyormuş! Sizin yüzünüzden ülke 68 senedir bok kokuyor.

Bu çomarlardan çektiğimiz nedir ya? Hayvanları sevmezler, doğayı katleder estetik yoksunu beton ucubeler dikerler. Sanata düşmanlardır. Sanatçıdan haz etmezler. Kitap okumazlar. Edebiyattan anlamazlar. Resim ve müzik onlara göre günahtır, ancak bir adamın dört kadınla evlenmesi normaldir. Kısacası bunlar güzel olan her şeye karşılardır. İnsan bazen düşünüyor, bizim suçumuz neydi de bu kişilerle aynı havayı soluyoruz..

TÜM YORUMLARI OKU (186)