Sokağın Ortasında Ağlayarak Borç Para İsteyen Adamı İzlerken Gözyaşlarınıza Hakim Olamayacaksınız: 'Karım Hamile, Sabahtan Beri Borç Para Arıyorum'

Hüngür hüngür ağlıyorum şu an...

İstanbul'da kaydedilen görüntülerde, bir vatandaşın sokağın ortasında ağlayarak birilerinden borç para istediği duyuluyor.

O görüntülerdeki adamın, 'Karım hamile, sabahtan beri borç para arıyorum. Kuran-ı Kerim çarpsın çok sıkıştım, bana sahip çıkın, Kuran-ı Kerim çarpsın, geri öderim. Ne yapacağımı bilmiyorum' dediği duyuluyor.

İşte o görüntüler:

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Kız İstemeye Gittiği Eve Girerken, Çiçeği Müstakbel Eşinin Eline Öylece Bırakan Damadın Tepki Çeken Görüntüleri

👇

Bilezik İsteyen Gelin, Kaynanası Yarım Altın Takınca Arabadan İnmedi Hüngür Hüngür Ağladı

👇

Psikoloğun Kendisine Dediği 'İncinmişsin' Sözüne İçerlenen Adam: 'Okumuş Kadın, Hayatın S**mişler Diyemedi'

👇

İngilizceyi Türkçe Gibi Konuşarak Turistlerle Anlaşan Esnaf Abinin Hayranlıkla İzleyeceğiniz Görüntüleri

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.12.2020

neyine güvenip çocuk yapmış diyenler.süzme malsınız biliyorsunuz değil mi? ulan sikik beyinliler,yarın öbürgün kimin ne olacağı belli mi? hele ki şu zamanda..benim abim bekar..gayet düzgün işi var çalışıyor.bu siktiğimi pandemisi yüzünden işleri bozuldu.ve çocuk yarım maaşa düştü..şimdi bu çocuk evli olsa çoluk çocuk sahibi,düzenli faturaları kirası ev gideri vs..nereye geçinecek,hadi 1-2 ay idare etti sağdan soldan borç harç..ee sonra? bunda empati yapamayacak kadar tuzunuz kuru dimi.bunun gibi milyonlarca insan var şu an memlekette,sahip çıkanı varsa ne ala,yoksa ? o zaman hiç güvenmeyelim hayata,çocuk yapmasınlar evlenmesinler yuva kurmasınlar bu mu çözüm?

Pasif Kullanıcı
06.12.2020

çoğu insan evinde doğalgaz lüks oldu kullanamıyor,herşeyden kıs kıs kıs,yine yetmiyor.asgari ücrete zam gelecek ben korkuyorum valla.ardından yüzde bilmem kaç elektriğe zam,suya zam doğalgaza zam.verilen zam zaten eriyip gidecek mk.ekonomi bitik bitik,insanlar bitik,insanlar kepenk kapattı,yarını düşünmekten yıldı..bu sebepten yuvalar dağılıyor.kalktınız şimdi bu adam neden çocuk yapıyor mu sorun? hiç kendinizi şu adamın yerine koydunuz mu? şu adamın çaresizliğine..yazık biraz insan olun be.

06.12.2020

Sesinden anlaşılıyor çaresizliği yutkunamadım izlerken gittikçe çaresizlesiyoruz en kötüsü ise herkes kendi derdine düşüp başkasının derdine kulak tıkar oldu zengin iyice zenginleşirken toplumun yarısı başkasının merhametine muhtaç oldu allah herkesin yardımcısı olsun

Pasif Kullanıcı
06.12.2020

şu duruma düşmemek için gönül işlerine giremiyorum amk. kendim sürünüyorum zaten, bi de çocuk filan. alım gücü düşük, ekonomi tavan zor zamanlardayız ama daha beteri de geliyor.

TÜM YORUMLARI OKU (95)