Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladığı Saatlerde Polisi Görünce Ters Yöne Kaçmaya Çalışan Şoförler

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatlerde polisi gören sürücüler araçlarını ters yöne çevirip kaçtı. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
11.12.2020

sürücüler polisi değil hırsızı gördüğü için kaçtı. başlık yanlış atılmış. saat tam 9 da istanbul gibi bir kentte ceza kesmek hırsızlıktır, gasptır. iş günü 9 da mı başlar yasak. hayır cuma akşamı yasağı 10 da başlatsan ne olacak vakalar mı düşmeyecek? sadece insanlara eziyet için varsınız başka da bi halta yaramazsınız. yazık insanlara. bi yandan para-geçim derdi, öbür yandan da o parayı kaptrımama derdi. yasakta restoran açtıran, miting yapan, düğün yapan adamlarınıza kesin siz bu cezaları, tabi varsa götünüz.

Haklılar bu gün 6 buçukta Mecidiyeköyden çıktım saat tam 9 da varabildim. Adam 7 de işinden çıksa yetişemiyor evine napsın çalışmasın mı?

11.12.2020

sokağa çıkma yasağı var ülkede ama İstanbul da Birde trafik Var saat 20 de işten çıkan bir çalişan 🏠 ancak 22 de varıyor ama saat 21 de yasak başlıyor Ve polis ceza yazmak için firsat kolluyor çünkü bütçe De bayağı açık varmış..

TÜM YORUMLARI OKU (8)