Sokağa Çıkıp Sorduk: Bir Erkek Kaç Para Kazanmalı?

Çok ilginç cevaplar var 😮

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
13.11.2016

Burdaki asıl soru kızların gözünü doyurabilmek için erkeğin kaç bin tl alması gerekir olmuş

13.11.2016

Erkek 5 bin kazan, erkek korkma, erkek ağlama, erkek cesur ol, erkek askere git, erkek bana bak, erkek aileye bak, erkek evi geçindir, erkek beni anla, erkek kibar ol, erkek sert ol, erkek ebenin mı... (Cinsiyete değil, toplumsal rollere.)

13.11.2016

Dostum ilk olarak "Kadın ve erkek eşittir." sözü inanılmaz derecede sloganvari bir söz. Keza bu eşitliğin bir sınıfı yok, genel bir eşitlik bu. Yahu şuradan iki insan seçelim bunların entelektüel birikimi, sanatsal zevkleri, fiziksel güçleri vs vs tamamen farklıdır ve bu iki insan farklı açılardan birbirlerine üstün olabilir ama mutlak bir üstünlük -bununla beraber mutlak bir eşitlik- tanımlayamazsın ki sen bunu iki cinsiyet -yaklaşık 7 milyar insan- için yapmaya çalışıyorsun. Bu tamamen varoluşa karşı bir savaş, biz birer matematiksel ifade değiliz ki eşit olalım. Son derece kompleks varlıklarız keza meçhul topluluklar eşitliği ya da kadın üstünlüğünü savunurken çıkış noktaları ataerkil yapı oluyor, inanamıyorum madem biz -genel olarak- eşitiz ya da siz üstünsünüz, erkek cinsiyeti bu tahakkümü nasıl kurdu ? vs vs aslında laf çok da neyse.

13.11.2016

yaşlı kadınlara sözüm yok ama yüksek rakamlar söyleyen genç kadınlar bir zahmet kendiniz kazanın kimse sizin aç gözünüz doyurmak ve kimse sizi sırtında taşımak zorunda değil, bu arada bir kadın ne kadar para kazanmalı sorusunun da videosunu görmek isterim

13.11.2016

Kadının biri cevabı veriyor orada aslında. "Hem evini, hem beni geçindirebilmeli" Şahsen kaçarak uzaklaşırım öyle birinden. Kadın kendini insan yerine koymuyor ki başkalarını mı koyacak?

TÜM YORUMLARI OKU (67)