Sokağa Bırakılan Evcil Hayvanlara Dikkat Çekmek İçin Çizgi Filmleri Kullanan Sanatçının Çalışmaları İçinizi Burkacak!

Her yaz, bir anlık hevesle alınıp sonra sokağa terk edilen yüzlerce evcil hayvan var. Bu zavallı canlılar, alıştıkları evden ve aile ortamından uzaklaştırılıyor ve vicdansızca tek başlarına bırakılıyorlar...

Nicolas Amiard adlı Fransız bir grafik tasarımcı ise bu acı tabloya dikkat çekmek amacıyla ünlü çizgi filmlerden ilham alarak çarpıcı bir işe imza atmış.

Amiard'ın çalışmalarında The Simpsons, Red Kit, Tenten, Pokemon ve Mickey Mouse gibi sevilen çizgi filmlerdeki karakterleri, maceraları boyunca onlara yoldaşlık eden hayvan dostlarını geride bırakıp yola çıkarken görüyoruz.

Bu çalışmalarda esas karakterlerimiz çizgi film kahramanları olsa da aslında bu manzaralar bize hiç yabancı değil...

Her yıl, bir anlık hevesle satın alınan hayvanları gittikleri tatil bölgelerinde bırakan insanlarla ilgili pek çok haber görüyoruz. Geride bırakılan bu zavallı canlılara ne oluyor peki?

Sahipleri tarafından terk edildikleri için büyük bir travma yaşayan bu dünya tatlısı hayvancıklar ya yemeden içmeden kesilip kendini öldürüyor ya da dikkatsiz bir sürücünün aracının altında kalıyor...

İçlerinde şanslı olanlar ise bir hayvansever tarafından barınağa götürülüyor, yeni bir yuva ve yeni bir aile bulacaklar mı belirsiz...

Lütfen, siz bu acımasızlığa sebep olanlardan biri olmayın. Evcil bir hayvan sahibi olmak yalnızca iki gün süren bir gönül macerasından ibaret değil.

Bu canlılar ölene kadar size sonsuz bir sevgi ve sadakatle bağlanıp hem bir evlat hem de bir can yoldaşı olacaklar...

Onları böyle bir yalnızlığa mahkum etmeyin!

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
18.06.2019

Şu anda bizim evdeki şerefsize tam olarak yapmak istediğim şey bu. Sabaha kadar oğlumun yanında yatıyor. Yetmiyor uyanmak üzere olduğunu anlayıp, başına dikiliyor. Bizim çocukta az değil. Hemen kopeee sarılıyor. Şerefsiz kalkıp birde baba de. Ben bizim köpeğe gene ayar olmaya başladım.

18.06.2019

insanın evladını kıskanması da bir başka oluyordur herhalde :) en azından hayvan sevgisi ile büyüyor fena mı jdjddjjd

19.06.2019

Yapmayın lan böyle şeyler . Evimde 4 kedim var .Lucy,miami,yumurta ve güneş 😄 Hepsini sahiplendim. Lucy 2 yaşındaydı ,müteahhit-hemşire bir çift tarafından çok masraflı oluyor diye sokağa atıldı ,ben aldım üstelik öğrenci bursumla ona baktım,ilk kedimdi. miami'de 1 aylık filandı,kulağında akıntı var diye çok çirkin demişler ,kimse sahiplenmemiş ,5 kediden tek sahiplenmeyen oydu,veterinerden ben aldım .14 gün kulak akıntısını peçeteyle sildim ,gören bir daha bakmak istiyor şu an 😊 Yumurtayı da Eskişehir'deki porsuk çayına girip çıkardım. Salak karton bi kutunun içinde kalmış😌,üniversitenin arkadasındaki sütlüce tarafında denk gelmiştim ,onuda evime aldım.Güneşi'de bu kış sokakta kar yağarken denk geldim,onuda aldım 😊

19.06.2019

Ghost u da aşkım diye sahiplenen orospu çok tüy döküyor diye 7 ay sonra kızımı terketmiş. unutmadık umarım öbür dünya diye biyer vardır azına sıçıcaz beraber aşkım diyen orospunun.

18.06.2019

Yaaa çok üzücü ama 😔

TÜM YORUMLARI OKU (10)