Soğuk Rüzgarlar: Hakan Fidan'ın ABD Dışişleri Bakanı Blinken'a Hareketi Gündem Oldu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'in Türkiye'yi ziyaret eden ABD'li mevkidaşı Antony Blinken'e soğuk tavırları sosyal medyada gündem oldu. 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Ankara'da bir araya geldi.

İsrail'in Gazze'ye saldırıları nedeniyle gerilen ilişkiler görüşmeye de yansıdı.

Görüşme öncesi kameralar önünde yaşanan bir an ise sosyal medyada gündem oldu. Blinken'ın samimi el sıkışma girişimine Hakan Fidan oldukça mesafeli bir karşılık verdi. İşte o anlar ⬇️

Dün gece havalimanında tarihte ilk defa bir ABD Dışişleri Bakanı üst düzey bir yetkili olmadan karşılanmıştı. Apronun aydınlatmalarının bile açılmaması dünya basınında da Türkiye'nin tavrı olarak yorumlanmıştı.

Fatih Altaylı'dan Olay Yazı: "G*t Kılı Olma Hevesi Sadece AK Partili Teyze ve Amcalarda Yok"
Erzurumlu Vatandaştan Hakan Fidan'a: "Bir Sesini Duyalım"

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
06.11.2023

Bunlar yine klasik şov pesinde..bunu yapiyorlar sirf oy almak icin .arka planda ekonomi bakani ülke ülke gezip para dileniyor..dolar hergün artiyor..bu sov yapsa ne olur yapmasa ne olur..vatandasa 10 kati beter halde dönüşü olacak haberleri yok..tavır aldikca dolar articak yeni zamlar gelmeye tam hız devam edicek..ama ona da kilif buluyorlar dış güçler diye..boykot yapicaksan incirligi kapat sov yapma akp

06.11.2023

mal?

06.11.2023

F 16 dilenirken de aynı tavrı bekleriz 😁

06.11.2023

hepiniz bir şeyleri küçük görme peşinde koşan bu ülkenin ayaklarında ki prangalardan İBARETSİNİZ. Neden mi? Anlatayım. en basit tabir ile bir ülkede başka bir milliyet tarafından etnik bir soykırım yapılıyorken tavır takınamayan, soykırım yanlısı olmasada soykırımı hak ettiklerini düşünen, bebeklerin öldürülmesine tepkisiz(sövmek eleştirmek yada bahane üretmekten başka bir şey yapmayan) aşağılık mahlukatlarsınız. Ez cümle ortada bir gerçek var bir tavır var bir devlet duruşu var ancak içindeki sünepe kolpa Atatürk'çüler sözde benimsedikleri ''Yurtta Sulh Cihanda Sulh'' ilkesini dahi anlayamamış, Atatürk'ün 1937 de Kudüste yapılacak bir değişikliğe tüm gücümüzle ve derhal tüm canımız ve kanımızla karşılık veririz söylemine bile aldırmadan ATATÜRKÇÜ olmaya devam eden asalak gürüh. Siz ne devrimi ne Atatürk'ü ne Türk'ün misyonunu kavrayamamış, hayatı eğlenmekten, para kazanmaktan, heybesini doldurmaktan başka bir şey olmayan acınası varlıklarsınız.

06.11.2023

Muhasır medeniyeti kıyafette arayan, Din_i İSLAM-I mübin'i gericilik zanneden, insan olmanın medeni olmanın gereklerinden bir haber, sadece kendi fikir ve değer bile denemeyecek değerler ağından başka herşeyi reddeden iğrenç yaratıklarsınız. Kaldı ki ülke menfaatleri, halkın çıkarları, milletin dertleri, ümmetin var olma hasletlerini dahi unutmuş, dilini, beynini, geçmişini ve dahi geleceğini kşiraya vermiş, DÜNYA MALINA TAPAR OLMUŞ VEHN İÇİNDE ÖLÜMDEN KAÇAN, ONU KUCAKLAMAKTAN ÇOOOOOK UZAK BİR SÜRÜ OLMUŞSUNUZ. HAYVANDAN NE FARKINIZ VAR?

TÜM YORUMLARI OKU (26)