Sofiane Feghouli, Igor Tudor İçin Söylediklerine Cevap Veren Uğur Karakullukçu ile Twitter'da Kapıştı

Galatasaray ile sözleşme biten Sofiane Feghouli geçtiğimiz günlerde eski hocası Igor Tudor hakkında çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamalarına spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Twitter hesabından cevap verdi. Feghouli de yazılanlara sessiz kalmayınca ikili aralarından tartıştılar. Ayrıntılar içeriğimizde 👇

4 yıldır Galatasaray forması giyen Sofiane Feghouli'nin sözleşmesi ve şu an boşta.

Feghouli, So Foot’a Galatasaray günleriyle ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuştu.

Cezayirli futbolcu Galatasaray’ın eski teknik direktörü ve kendisinin de eski hocası Igor Tudor ile ilgili şöyle konuşmuştu:

“O çok iyi bir antrenör. Sürekli çalışıyor. Daha iyi olmak istiyor ve kaybetmekten nefret ediyor. Oyuncularla ilişkilerinde hassastı. Antrenmanlarda çok fazla koşuyorduk ve 7-8 kilometreye ulaşıyorduk.

Kimseye ayrım yapmadan aynı şekilde hitap ediyordu ve şakacıydı. Tudor bir liderdi.

Son 5 yılda gerçekten iyi bir deneyim kazandı ve Marsilya çok doğru bir hamle yaptı. Tudor’un ayrılışını anlamadık. Aralık ayının başıydı ve liderin 3 puan gerisindeydik. Bazı taraftarlar ona tepki gösteriyordu ve yönetim kamuoyunu dinlemek zorunda kaldı.

Ancak, takım içindeki bazı oyuncular Tudor'a yapılan bu davranış nedeniyle çok mutsuz oldu. Sezon sonunda elde edilen şampiyonluk, Tudor'un sezon başında transfer ettiği oyuncular ve sezon başı kampındaki üst düzey antrenmanla geldi.''

Feghouli'nin Fatih Terim ile gelen 2017/18 sezonu şampiyonluğunda aslan payını Tudor'a vermesi ise dikkat çekti.

Feghouli'nin bu açıklamaları doğal olarak oldukça gündem oldu.

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu da Twitter hesabından açıklamanın bir kısmına cevap verdi.

Feghouli'nin Tudor fikrine bir şey demiyorum ama tembellikte, fit olmamakta, disiplinsizlikte 5 yıl yüksek lisans yapmış bir oyuncudan bunları duymak biraz garip geldi. Senin en çok övündüğün dönemdeki lakabın 3 aylar topçusu.

Sofiane Feghouli de Uğur Karakullukçu'nun yorumuna bu ifadelerle cevap verdi 👇

Kafan kirli, yalan söylemenin yanı sıra ikiyüzlüsün. 2 şampiyonluk ve 2 kupa kazandım. Ayrıca en iyi oyuncu seçildim. Ve sen ne yapıyorsun?! Tudor için iyi şeyler söylemek Terim için kötü şeyler söylemek anlamına gelmiyor! Elhamdülillah ben o şekilde ekmeğimi kazanmıyorum.

Uğur Karakullukçu da Feghouli'nin ağır sözlerini bu şekilde yanıtladı 👇

Sofiane, ben sadece kendi fikrimi söyledim ve söylediklerimin arkasındayım ortada bir 'yalan' yok. Performansın 5 yılda çılgın paralar kazanmış bir oyuncuya göre yetersizdi, toparlamak için de son yıllarda bşr çaban olmadı. Üzgünüm ama bana saldırarak fikirlerimi değiştiremezsin.

Bakalım Feghouli bir cevap daha verecek mi?

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
08.07.2022

uğur diyo ki ben kime nasıl yaranırım, mevzunun özü bu. gerisi hikaye. adam gayet güzel anlatmış. kimseye kötü bir şey dememiş. ama bizimkisi durduk yere atara girmiş neden? yaranmak için. maalesef ki, elin arabı daha samimi geldi bundan.

08.07.2022

Uğur zaten ağır terimci o yüzden çok objektif değil ama Fatih Terim daha iyi bir kaos hocası kaosta da sakin kalabiliyor öte yandan asla iyi bir kadro planlayıcısı olmadı bunu her sezon ocak dönemini bekleyin demeçlerinden anlayabilirsiniz.

08.07.2022

Tudor hakkinda soyledikleri % 100 dogru terim kadrosunu beğenmedigi gs ye hic imza atmadi . Ugur karakullukcuda hakli

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ