Smurf Valorant Hesabı Kullanıyorsanız Başınız Dertte: Riot Games İkincil Hesaplara Savaş Açtı

Özellikle oynaması ücretsiz online oyunların laneti olan smurf hesaplar oyuncuların oyun keyfini baltalayan en önemli unsurlardan. Riot Games Valorant'taki ikincil hesaplara karşı olan savaşında elde edilen verileri ve bundan sonra atılacak adımları paylaştı.

Smurf hesaplarla hangimizin başı dertte değil ki?

Genellikle ilk hesaplarında deneyim kazanan oyuncular tarafından açılan bu ikincil hesaplar düşük seviyeleri ile haksız bir rekabete sebep oluyorlar. Düşük seviyeli hesapla oynayan deneyimli oyuncu haliyle sistem tarafından aynı seviyedeki hesaplarla eşleştiriliyor, bunun sonucunda ise savaşın dengesi değişiyor.

Riot Games de online oyunların laneti olan smurf hesaplara karşı bir savaş yürütüyor.

İkincil hesaplar konusunda aldıkları aksiyonları paylaşılan bir blog yazısıyla anlatan Riot Games bunlarla savaşta neler yapıldığını, nasıl tespit edildiklerini ve smurf hesap oranında nasıl bir düşüş yaşandığını oyuncularla paylaştı.

İkincil hesapları tespit eden sistemin verdiği sonuçlar bir hayli önemli.

Nasıl çalıştığı güvenlik açısından detaylandırılmayan sistem hezimetle, yani 8 veya daha üzeri bir farkla biten karşılaşmalarda smurf hesap oranının %32, yani neredeyse üçte bir olduğunu ortaya koymuş.

Tespit edilen ikincil hesaplar üzerinde bir dizi çalışma yürüten Riot Games'in verilerine göre ikincil hesap oranı şimdiden %17 düşmüş durumda.

Riot Games yetkilileri makina öğrenmesi ile işleyen sistem üzerinde hala çalışmalar devam etse de şimdiden sağlanan %17'lik başarı oranının ilerleyen zamanlarda hem sistemin daha işlevsel hale getirilmesi, hem de etkinliğinin artması ile daha da artacağını söylüyorlar. Kısacası smurf hesap sahibi iseniz endişelenmek için epey haklı nedenleriniz var!

İlginizi Çekebilir

Call of Duty Oynayan Yayıncı Gerçek Savaşı Kaybetmiş Gibi Sinirlenince Canlı Yayında Dizini Kırdı
John Wick Olma Simülatörü Sifu Steam'e Geliyor
Hogwarts Legacy'nin PlayStation Ön Sipariş Fiyatı Belli Oldu: Cepleri Boşaltmaya Hazır Olun

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!