SMA Hastası Bebeğin Dramı: ‘Götürün Çöpe Atın’

SMA hastası olan Göktuğ bebek, annesi tarafından terk edilmişti. Bebeğin dedesinin ‘götürün çöpe atın’ sözleri ise duyanları şok etti.

Vicdansız dedenin sözleri

Doğuştan SMA Tip 1 hastası olan 20 aylık Göktuğ bebek yaşam savaşı veriyor. İddiaya göre bebeğe SMA teşhisinin konulmasının ardından eşinden ayrılan Bedriye Dere, babasının evine yerleşti. Dere, bu süre zarfında çocuğunu görmeye de gelmedi. Doktorların ısrarla 'çocuğun anneye ihtiyacı var' demesine rağmen Bedriye Dere ve babası Ali Can Dere çocuğu istemediklerini belirtti. 

Son olarak geçtiğimiz aylarda çocuğu annesine götüren çaresiz baba Atakan Altunöz burada aldığı cevap karşısında şok oldu. Göktuğ'un dedesi, 'Biz bu çocuğu istemiyoruz götür çöpe at' dedi. Yaşanan bu anlar ise orada bulunan bir kişi tarafından saniye saniye cep telefonu ile kaydedildi. Aldığı cevap karşısında yıkılan talihsiz adam mecburen çocuğu yeniden evine getirdi.

İşte yaşananlar

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
07.12.2022

Boyle bir babanın kızı da ancak böyle anne olur demekki, bir anne olarak keşke o çocuğu bağrıma basabilsem dedim. o kadının da bir daha anne olması yasaklanmalı !

07.12.2022

kesinlikle katılıyorum

07.12.2022

Nasıl yaa nasıl? Mantar mı bu çocuk? Ağaç dibinden mi çıktı? Nasıl bu kadar vicdansız ve duyarsız olunabiliyor aklım almıyor. Hadi dede neyse, 3. şahıs der anlarım ama annenin durumunu gerçekten algılayamıyorum. Yok yani.

07.12.2022

Küfür etsem edeceğim küfüre yazık olacak çöpün içinde kalasın çöp adam olasın ihtiyar

TÜM YORUMLARI OKU (6)