Slovakya'dan Tartışılacak Karar: 'Müslümanları Almayacağız'

Slovakya Başbakanı Robert Fico, Köln ve Hamburg'da yılbaşı gecesi kadınlara taciz olayından sonra ülkesine Müslüman mülteci ve sığınmacıları kabul etmeyeceklerini bildirdi. Fico, 'Almanya'da yasananlar ülkemizde yaşanmayacak' dedi.

Süheyla Kaplan'ın haberine göre; yılbaşı gecesi Almanya'nın Köln ve Hamburg kentlerinde taciz olayları yaşanmış ve taciz edenlerin Ortadoğu ve Kuzey Afrika kökenli oldukları ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Slovakya Başbakanı Robert Fico ani bir basın toplantısı düzenleyerek kadınlara taciz olayından sonra ülkesine Müslüman mülteci ve sığınmacıları kabul etmeyeceklerini bildirdi. Fico, 'Almanya'da yasananlar ülkemizde yaşanmayacak' ifadelerini kullandı.

Müslümanları takipte olduklarını dile getirmişti

Slovakya Başbakanı, daha önceki açıklamalarında da Paris'teki saldırının ardından ülkede ikamet eden tüm Müslümanları takip altında tuttuklarını daha önce açıklamıştı.

Slovakya Başbakanı Robert Fico, 'Slovakya Cumhuriyeti topraklarında ikamet eden tüm Müslümanları takip altında tutuyoruz. Bunların çoğunluğu burada yasal olarak yaşıyor' diye açıklamalarda bulunmuştu.

Odatv.com

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
08.01.2016

Adamlar halkına değer veriyor. Halkın yaşam kalitesini daha fazla nasıl arttırabiliriz diye düşünüyor. Taciz olayı yaşandıysa bunu kadının mini etek giymesine bağlamıyor ve önlem almaya çalışıyor. Sanırım bizim ömrümüz bu değeri görmeye yetmeyecek. Bizim devletimiz kadar halkını görmezden gelen, aşağılayan, itibarsızlaştıran bir devlet daha yok. Yazık bize.

08.01.2016

Hükümet de bir süreliğine devlettir. Eleştirim sadece şuan ki hükümete değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletini bu hale getiren hükümet ve muhalefetedir.

08.01.2016

Adam haklı arkadaş bende olsam müslümanı bırak ülkeye sokmayı bitanede ben bomba atarım.. Kendi dinimden utanıyorum yobaz müslümanlar yüzünden. Nekadar doğrudur zamanında ama şuan doğru bu ... Okuyun bi zahmmet.. Bu çeşmeden müslümanlar içemez 2 Temmuz 2011, 02:30 Adamın biri ,Osmanlı döneminde bir çeşme yaptırır ve üzerine " Bu çeşmeden müslümanlar içemez" diye yazdırır. Bunu duyan padişah hemen ,çeşmeyi yaptıran kişiyi buldurur ve huzuruna çağırır ve " Müslüman ülkesinde bu nasıl bir küstahlıkdır " der ve adama kızar. Adam:"Sayın padişahım,bana istediklerimi yapmaya söz verin bende size bunu neden yaptırdığımı size açıklayım "der. Padişah:"Peki neymiş istediklerin? "diye sorar . Adam:"Sayın padişahım,bana Cumartesi günü, Yahudilerin ibadet yaptığı sinagogdaki Hahamını , pazar günü,Hristiyanların ibadet yaptığı yer olan kiliseden papazını,cuma günüde müslümanların ibadet yaptığı yer olan camideki hocayı,alıp getirin" der. Padişah:"Muhafızlarına bunları derhal gidip getirin "diye emir buyurur.. Muhafızlar cumartesi günü ibadet yapan, yahudilerin sinagoglarına girer ve Vaaz veren haham'ı alıp götürmek ister, Bunu gören yahudiler:"Siz bizim hahamımızı alamazssınız derler ve muhafızları eli boş geri yollarlar. Padişah:"Ne oldu neden getirmediniz?" diye sorunca,Muhafızlar:"Efendimiz bize karşı durdular ve hahamlarını vermediler getiremedik maalesef"derler Padişah:"O halde pazar günü kilise papazını ayin yaparken alıp getirin" diye buyurur. Muhafızlar Pazar günü ibadet yapan, ,Hristiyanların kilisesine girer ve Vaaz veren papaz'ı alıp götürmek ister, Bunu gören Hrıstiyanlar:"Siz bizim papazımızı alamazssınız derler ve muhafızları eli boş geri yollarlar. Padişah:"Ne oldu neden getirmediniz?" diye sorunca,Muhafızlar:"Efendimiz bize karşı durdular ve Papazlarını vermediler getiremedik maalesef"derler. Padişah:"O halde cuma günü camii'ye girip,İmam cuma namazı hutbesindeyken İmam'ı alıp getirin" diye buyurur. Muhafızlar cuma günü camii'ye girip,İmam cuma namazı hutbesini okurken,"Bizimle geliceksiniz Padişahımızın buyruğu var" deyip imamı kolundan tutup götürürken ,o esnada camiide bulunan cemaat ,kendi aralarında şöyle fısıldaşmaya başlar, "ya zaten adamın tipinden belliydi kimbilir ne haltlar karıştırmıştır,ne suçlar işlemiştir" deyip kimse elini bile kaldırmaz ve imam padişah huzuruna getirilir.. Bu olayı gören padişah baya üzüntülüdür..ve bu çeşmeden müslümanlar içemez yazısını yazan adama bakarak evet haklısın der ve "Ya rabbi sen müslümanları birbirine sevdir" diye dua eder.. Zira hadisi şerifde Peygamber efendimiz S.a.v şöyle buyurmaktadır"Siz iman etmiş olamazsınız,taaaki birbirinizi sevmedikçe,Cennete'de giremezsiniz taaki iman etmiş olmadıkça"

08.01.2016

müslümanlar neden hristiyan ülkelere sığınıyor, o ülkelerdeki hukuk düzeni, adalet sistemini müslümanlar kendi ülkelerinde neden kuramıyor ?

TÜM YORUMLARI OKU (52)