Slack’ten Microsoft Teams’e En İyi Şirket İçi Yazışma Programları

Şirketteki çalışanların doğru iletişimi kurması ve etkili bir şekilde organizasyon sağlaması, iş akışının verimliliğine doğrudan etki ediyor. Günümüzde teknolojinin yaygınlaşmasıyla beraber birçok şirket, online iletişim araçlarını tercih etmeye başladı. Freelance ya da remote çalışan insanları online iletişim araçları sayesinde organize etmek artık çok basit. Çalışanların arasındaki iletişimi ve iş birliğini sağlayan pek çok program bulunuyor. İşte, en iyi şirket içi mesajlaşma programları.

1. Slack

Gerçek zamanlı mesajlaşma ve iş birliği için gerekli bir program olan Slack, tüm ekibi bir araya toplamanıza yardımcı olur. Slack ile doğru kişilerle kolayca bağlantı kurabilirsiniz. Bu sayede işlerinizi hızlıca bitirebilirsiniz. Ayrıca sınırsız aranabilir geçmiş, herhangi bir cihazda çalışma gibi avantajları da bulunur.

2. Hangouts

Hangouts, Google tarafından geliştirilen mesajlaşma uygulamasıdır. Bir kişi veya grupla iletişiminizi sürdürmenize yardımcı olur. Mobil ve bilgisayarda kullanabilen Hangouts, görüntülü ve sesli arama yapmanıza da olanak tanıyor.

3. Asana

Asana, ekibinizin iş takibi yapabilmesine olanak tanıyor. Web sitesi ve mobil uygulaması kullanılabiliyor. Her işi kolayca organize edebilmenizi sağlıyor. Basitçe bir proje yönetim uygulamasıdır. Takım liderleri ekibine bu uygulama sayesinde görev verebiliyor.

4. Trello

Trello, web tabanlı iletişim uygulamasıdır. Ekibin proje, iş akışı ve görevlerde iletişimde kalmasına yardımcı oluyor. Pano, liste ve kartlardan herkesin ne yaptığını kolayca görebilirsiniz. Görevleri düzenli tutmanızı ve organize olmanızı sağlıyor.

5. Facebook Workplace

Facebook işletmeler için Workplace servisi sunuyor. Kuruluşların bağlantıda kalmasına yardımcı oluyor. Grubunuzla anlık mesajlaşma olanağı sunuyor. Bazı önemli metinleri öne çıkarmanızı sağlıyor. Ayrıca sesli ve görüntülü arama gerçekleştirme imkânınız var.

6. Evernote

Evernote, tablet, telefon ve bilgisayardan not almanızı sağlıyor. Sıradan bir not defterinden çok daha fazla işleve sahiptir. Örneğin, iş yerindeki kişilerle iletişim kurmanıza yardımcı oluyor. Bununla beraber ses kaydı da atabilirsiniz. Ofis toplantılarını kayda almanızı sağlıyor.

7. Skype

Skype, dünyanın en köklü iletişim yazılımları arasında yer alır. Hem bireysel hem kurumsal amaçla kullanılabilir. Tamamen ücretsiz olan programla görüntülü konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca anlık grup yazışmaları da yapabilirsiniz.

8. Zenkit

Zenkit, tek tıklama ile projelerinizi etkili bir şekilde yönetmenize imkân sunar. Takım üyelerinin derli toplu hareket etmesini sağlar. Fikirlerinizi ve verilerinizi bir yerde toplayabilirsiniz. Bu sayede ekip içinde iletişimin artmasına olanak tanıyor.

9. Microsoft Teams

Microsoft Teams, şirket içi yazışmalarda gerçek zamanlı görüşmelere izin veren iletişim yazılımıdır. Ayrıca ekibin projeler üzerinde birlikte çalışmasını sağlar. Dosya ve ekran paylaşımı yapabilirsiniz. Öte yandan, görüntülü konferans düzenleyebilirsiniz.

Popüler İçerikler

2024 Yılının En Güvenilir Ünlüsünü Seçiyoruz!
Rasim Ozan Kütahyalı Açıkladı: “Tuncer Bakırhan Abdullah Öcalan’la Görüşmek İçin İmralı’ya Gidiyor”
"Geri Zekâlılar..." Müge Anlı'dan Canlı Yayında Sert Çıkış!