'Sizi İstemiyoruz, Gidin, Bizi Kullanıyorsunuz' Diyenlerle Tek Başına Mücadele Eden 17 Yaşındaki Suriyeli Genç

Medyali Tv isimli YouTube kanalının sokak röportajında birçok vatandaş Suriyeli sığınmacıların gitmesi gerektiğini, Türkiye'de istemediklerini dile getirdi.

O vatandaşların arasına dalan 17 yaşındaki Suriyeli genç, kendilerini istemediklerini dile getirenlere 'Ben kimim? Ben bir insanım' diyerek isyan etti.

O genç sözlerinin devamında ise 'Bizim başkanımız bizi vuruyor, siz ülkenizi kurtar, git asker ol diyorsunuz ama asker olunca bizim başkanımız kendimizi vurduruyor' dedi.

İşte o anlar: 👇

Medyali Tv isimli YouTube kanalının sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
20.07.2022

Yallah çölüne

20.07.2022

Sen bir insan değilsin ara formsun yüzsüze bak bir de üste çıkmaya çalışıyor bunlar böyle pis bir şey işte

20.07.2022

Yani aslında bu kadar sert ırkçılık yapmamıza gerek yok. Mesela bu çocuk yeterince bilinçli ve dilimizi iyi konuşabiliyor bu kalabilir ama genel kitleyi tek tek mülakata sokmalıyız yeterli olmayanlar geri gönderilsin. Çocuga yapılan şey büyük bir ırkçılık ben bu videodan utandım. Ama gitmesi ile kalması benim insiyatifimde olsa evet bende gitmeleri gerektigini düşünüyorum

20.07.2022

Türkiye cumhuriyeti nin tarihi kanla yazıldı dedelerimiz bu bedeli bizim için ödedi ruhları sad olsun Bedevaya vatandaşlık almalar aynı suriyelilerle seviyede olmamızı kimse beklemesin alanlarla çakallar aynı seviye olamaz

TÜM YORUMLARI OKU (90)