Sizi Her Zaman Mükemmel Gösterecek 12 Yaz Modası İpucu

Yaz aylarında tarz görünmek çok daha kolay. Küçük dokunuşlarla kombinlerinize daha şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

1. Yaz kombinlerinin kurtarıcısı elbiseler...

Floral desenli elbiseler yaz aylarının kurtarıcısı demek yanlış olmaz. Bir ayakkabı, bir çanta, bir de hafif bir yaz makyajı ve hazırsın.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Elbise muhteşem çok güzel. Efil efil kumaş, renkleri çok canlı...''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Şort kombinlerini tamamlamak için bir kemer yeter...

Yazın mini ya da şehir boy şortlarla yapılan kombinlere bayılıyorum. Bir basic tişört ve bir şortla yapacağın kombinin havasını değiştirmek için ihtiyacın olan tek şey bir kemer. Lafaba Kadın Siyah 3'lü Metal Tokalı Kemer'in farklı renkleriyle farklı kombinler yapabilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kemerler gerçekten kaliteli. İnce, hemen kopanlar gibi değil. Ben çok sevdim.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. Triko croplar neyle kombinlenirse kombinlensin çok tarz görünüyor...

Triko croplar jeanlerle, şortlarla, eteklerle; kısacası neyle kombinlersen kombinle çok şık duruyor. Happiness İst. Triko Crop benim jeanlerle severek kullandığım bir ürün. Farklı renk seçenekleri de mevcut.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Hem rahat hem tarz keten gömlekler...

Bence keten gömlek yaz aylarının vazgeçilmezlerinden. İster bir atletin ya da crop bluzun üstüne giy, istersen önden bağlayarak tek kullan; her şekilde rahat ve kullanışlı.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kesinlikle herkesin dolabında olması gereken star parça. Efil efil kumaşı. Ben gömleğin altına crop giyip çıkanlardanım. Small bedenim, bir beden büyük aldım; iki de alınabilirmiş ama bayıldım. Kesinlikle çok iyi. Yazın al üstüne çık. Boyum 1.62, kalçayı kapatıyor boyu. Gözünüz kapalı alın.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

5. Yazın olmazsa olmaz aksesuarı güneş gözlüğü...

Ben utanmasa gece bile güneş gözlüğü takacak olanlardanım, öyle seviyorum. Bu yüzden en sık aldığım şeylerden biri güneş gözlüğü olabilir. Ona rağmen usanmıyor, zaman zaman eşiminkileri de kullanıyorum. Güneş gözlüğü en sade kombinlere bile tarz katabilecek güçte bir aksesuar. Her güne farklı bir gözlük tercih edebileceğin Modalucci 3'lü Güneş Gözlüğü Seti şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gözlükler şahane. Yüzüm çok küçük, kolay kolay gözlük olmaz. Deneyeyim diye aldım, çok güzel oldu.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

6. Ekstra takı ve aksesuara bile gerek bırakmayan gözlük zincirleri...

Güneş gözlüğü zaten tek başına bile tarz yaratmaya yeterken bir de gözlüklere takılan zincirler ve ipler söz konusu olunca tarz görünmemek imkansız. Ben Marbling Tria 3 Sıra Gözlük Zinciri'ne bayıldım. Fiyatı da epey uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok şık, bayıldım!''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

7. Işıl ışıl saçlara, rengarenk fular tokalar...

Ben genel olarak saçını toplamaktan hoşlanan biri değilim; bu yüzden saçlarımı çoğunlukla salık bırakıyorum. Ancak yaz aylarında bu bazen çok zorlayıcı olabiliyor. Sen de benim gibi sıcak havalarda saçlarını toplarken aynı zamanda kombinlerini de tamamlayacağın Virgoo Fularlı Saç Tokası kullanabilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok güzel, kumaşı da rengi de mükemmel.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Hep yaz olsa, hep bandana taksak...

Renkli bandanalar yazın en tatlı aksesuarlarından bence. İster günlük ister plaj kombinlerinde kullan; ister jeanine, şortuna istersen de çantana iliştir... Bobigo 2'li Etnik Desenli Bandana Seti şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Renkleri de desenleri de çok tatlı. Ne fazla uzun ne fazla kısalar. Çok beğendim; üstelik iki tanesi bu fiyata çok iyi.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. Bir şapka, görünüşünü bambaşka bir boyuta taşıyabilir...

Özellikle şort ve elbise kombinlerine tek bir şapkayla bambaşka bir görünüm kazandırabilirsin. Defacto Hasır Şapka bu konuda benim favorim oldu diyebilirim.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok şık ve kaliteli bir model. Çiçekli elbiselerle falan yazın çok güzel oluyor. Tam kafama göre oldu, sıkmadı ve gereksiz bol da gelmedi. Kumaş detayı çok hoş. Fiyatı bence modeline göre gayet uygun.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Renkli küpelerle küçük ama etkili bir dokunuş...

Açık renkli bir jean, beyaz bir bluz bile renkli bir küpeyle canlılık kazanacaktır. Ben MedBlack Jewelry Muz Model Yazlık Küpe'ye bayıldım ve şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

11. Yaz kombinlerinin vazgeçilmezi hasır çantalar...

Hasır şapkalar, hasır sandaletler ve tabii ki hasır çantalar yaz kombinlerinin vazgeçilmez detayları. El yapımı olarak üretilen MG Özel Tasarım Hasır Çanta yazlık tarzın tamamlayıcısı olacak harika bir çanta modeli.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Şık ve sade deri sandaletler...

Bir şort, bir crop ve tabii ki deri sandalet... Yaz aylarında şık görünmek bu kadar kolay... Deripabuc Çeşme Deri Sandalet hem çok şık hem de çok rahat ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün gerçekten çok kaliteli. Yorumları görünce bir numara büyük sipariş ettim. İyi ki de öyle yapmışım; tam oldu. Çok beğendim, kesinlikle tavsiye ederim.'' 

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Denize Girerken Bile Şıklığınızı Konuşturacağınız 12 Aksesuar
Mayo ve Bikini Seçerken Nelere Dikkat Etmelisin?
Yazlık Kombinlerinize Çok Yakışacak Son Dönemin En Çok Sevilen Aksesuarları
Her Kombininizle Uyum Sağlayacak Birbirinden Güzel Ayakkabılar
Önemi Hiç Bilinmese de Küçük Bir Detayla Güzelliğinize Güzellik Katacak Saç Aksesuarları
2021 Modası Yazlık Ayakkabı Modelleri

Popüler İçerikler

Bayram Namazında Gözaltına Alınan Örümcek Adam Yaşananları Ağlayarak Anlattı: 'Ters Kelepçe Yaptılar...'
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!