Sizi Bir Ömür Boyu Cinsellikten Soğutacak Tüm Zamanların En Berbat 12 Seks Sahnesi

12. Suyun Sesi (The Shape of Water) - 2017

Oscar ödüllü bu filmde, Elisa ile garip balığımsı yaratık arasında gerçekten tuhaf bir ilişki var. Aralarında ruhsal bir bağ olduğunu görebiliyoruz ancak keşke bu ilişki sadece ruhsal boyutta kalsaydı da, o sahneleri görmeseydik...

11. Sekreter (Secretary) - 2002

Bunun için bize kızabilirsiniz ancak, 2002 yapımı bu kült filmde, avukat James Spader'ın, sekreteri Maggie Gyllenhaal'ın kıçına şaplak attığı sahne gerçekten bir faciaydı. Tamam kabul ediyoruz, belki içinde bir incelik barındırıyor olabilir; hatta bu sahne BDSM içinde de değerlendirebilir. Ancak sizce de Spader duvara çivi çakıyormuş gibi görünmüyor mu?

10. Showgirls - 1995

Şu an insanlık, birçok farklı konuda bölünmüş durumda. Ancak hepimizin, Showgirls'ün seks sahnelerinin berbat olduğu konusunda birleşeceğinden şüphemiz yok. Elizabeth Berkley ve Kyle MacLachlan'ın kucak dansı sahnesi, gerçekten utanç vericiydi. Beterin beteri var tabii, havuzda seks sahnesi ise çok daha kötüydü. Bir çeşit havuz canavarı tarafından ruhu ele geçirilmiş gibi havuz kenarında çırpınmaya başladığında, kahkaha atmamak gerçekten imkânsızdı. Bu berbatlığın yalnızca bir açıklaması olabilir, o da Berkley'in daha önce hiç orgazm olmamış olması.

9. Kanıt Vücutlar (Body of Evidence) - 1993

Filmdeki mum fantezilerini içeren seks sahnelerini izlemek, ne yazık ki acı vericiydi. Ayrıca Willem Dafoe'nın yüzünü gözünü tuhaf şekillere sokması da hiç erotik değildi. Üzgünüz Madonnacığım, ama bu seks sahnesi gerçekten çok kötüydü...

8. Özgürlüğün Elli Tonu (Fifty Shades Freed) - 2018

Bu sahnede Anastasia (Dakota Johnson), gecenin bi' yarısı vanilyalı dondurmayı Christian’ın (Jamie Dornan) vücuduna döküyor. Daha sonra Christian, dondurmayı Anastasia'nın bacaklarına sürüyor ve seksten önce onu yalamaya başlıyor. Bu tuhaf dondurmalı seks sahnesi, şimdiye kadar gördüğümüz BDSM seks eylemlerinden bile daha kötüydü gerçekten...

7. The Room - 2003

'En Kötü Seks Sahnesi' ödülünü almayı gerçekten hak eden bir sahne. Johnny (Tommy Wiseau), müstakbel eşi Lisa'nın (Juliette Danielle) göbek deliğiyle ilişkiye giriyor gibi değil mi? Size bir de tüyo: Nine Inch Nails'ın, Closer şarkısını açın; ve bu sahneyi bir de öyle izleyin.

6. Gigli - 2003

Gigli, her şeye sahip bir film: Al Pacino, Christopher Walken, Ben Affleck, J-Lo... Peki yanlış giden ne? Sanırız her şey. Bu korkunç seks sahnesi de bunu kanıtlar nitelikte zaten. Tıklamak istemiyorsanız, size şunu söyleyelim: J-Lo seksten sonra hindi yemeye gidiyor. Filmde seks sahnesi yerine, sadece J-Lo'nun koca bir hindinin budunu dişlediği gösterilseydi, eminiz çok daha seksi olurdu.

5. Avatar - 2009

Sanırız James Cameron, bu yeni türün ebeveynlerinin, çocuklarına kolayca açıklayabilecekleri bir şekilde seks yapmalarını istedi. Sonuç: Zoe Saldana ve Sam Worthington'ın atkuyruğu dokunaçlarını birbirlerine bağlıyorlar; ve işte oldu bile. İnsan, 'Orada da dokunaç pornosu mu oluyor yaniii?' diye sormadan edemiyor...

4. Kötü Öğretmen (Bad Teacher) - 2011

Elbiseleri çıkarmadan yapılan sekse birçok kez şahit olmuştuk, ancak Cameron Diaz ve Justin Timberlake'in bu köpek pozisyonunu gerçekten hayretler içerisinde izledik. Bu sahne kesinlikle izleyiciyi güldürmek için yapılmış ve oldukça da başarılı. Kötü öğretmen = Kötü seks sahnesi .

3. Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn- Part 2) - 2012

Bella (Kristen Stewart) ve Edward (Robert Pattinson) arasındaki bu 'süt çocuğu seksi' gerçekten çok sıkıcıydı. Hayır, seks sırasında nasıl oluyor da bu kadar düzenli bir şekilde birbirlerinin giysilerini yırtıyorlar, anlayabilmiş değiliz.

2. Kadınlar Ne İster (What Women Want) - 2000

'Mel Gibson'ın seks yapmasını izlemekten daha kötü ne olabilir ki?' diye düşünüyorsanız, size söyleyeyim: Kadınlar Ne İster filmindeki bu sahne... Mel Gibson, Marisa Tomei ile seks yapmaya çalıştığı sırada, ereksiyon başarısız oluyor ve sonrasında bir dizi anlamsızlık... Gerçekten de akıllara durgunluk veren bir seks sahnesi.

1. 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (300: Rise of an Empire) - 2014

Bu sahneyle ilgili her şey sıcak ve gerçekçi, seks hariç. Bu iki güzel insan (Eva Green ve Sullivan Stapleton) deri dökümlü giysileriyle, savaşa gitmeden önce sevişiyorlar. Senaryo aşamasında harika görünüyor olabilir ancak bu sahne gerçekten de tam bi' hayal kırıklığı. Birbirlerini metal cıvatalı bir duvara fırlatmaları da ayrı bi' dram. Hele o korkunç mimikleri yok mu...

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
06.07.2018

en azından sevişiyorlar :(

Pasif Kullanıcı
06.07.2018

koptum lan

06.07.2018

Ya arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz? Bir kadının anadan üryan soyunup bir adamın kucağında dans ettiği sahneyi paylaşmışsınız. Geri kafalı, cinselliği tabu olarak gören bir insan değilim ama bu biraz kabak tadı vermek artık.

06.07.2018

Bu editör de beyni bacak arasında doğanlardan yapacak bir şey yok. Hazırlayabildiği tek içerik türü bu...

06.07.2018

Soğumadım.

06.07.2018

yokluk knk :)

TÜM YORUMLARI OKU (20)