Sızdırılan Twitch Bilgilerine Göre Yayıncıların Bir Servet Kazandığı Belirtildi: Türk Yayıncılar da Var!

Twitch, geçtiğimiz gün belirsiz kişiler tarafından hacklendi. İnternete yüklenen 125 GB'lık dosyaya göre kullanıcıların bilgileri sızdırıldı. Ayrıca Twitch'ten yayıncıların kazandığı paralarda sızdırıldı.

Twitch, kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi.

Dünyanın en popüler yayın platformlarının başında gelen Twitch, oyuncular ile yayıncıları buluşturuyordu. Bu anlamda dünyanın en büyüğü olan şirket, bugün büyük bir iddia ile karşı karşıya.

Kimliği belirsiz kişiler tarafından sızdırılan 125 GB'lık veriye göre Twitch'in 3 yıllık community geçmişi, yayıncıların kazancı ve kullanıcıların bilgileri internete düştü.

Yayıncıların gelirleri ortaya çıktı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Twitter'da KnowSomething tarafından yapılan paylaşımda dünyaca ünlü yayıncıların Eylül ayındaki kazançları gözüküyor. Bu yayıncıların kazançlarına bağış ve sponsorluk gibi kalemler dahil değil.

Twitch üzerinden en çok gelir elde eden 1000 yayıncının gelir miktarları, sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Ülkemizden de birçok yayıncının geliri maalesef ki sızdırıldı.

İddialara göre Elraenn, 511.062$ kazandı.

Sızdırılan verilere göz attığımız zaman ülkemizin sevilen yayıncısı Elraenn'in tahmini olarak 3 yıllık süreçte sadece Twitch'ten 511.062$ kazandığı görülüyor.

Sızdırılan bilgilere göre diğer Türk yayıncıların kazancı ise şu şekilde;

Jahrein: 364.441$

Kendine Müzisyen: 312.742$

wtcN: 255.411$

Pqueenn: 242.248$

Verilerin doğruluğu bilinmiyor.

Henüz Twitch kanadından bu sızdırma olayı hakkında bir açıklama gelmedi. Fakat sızdıran kişi, bunun sadece bir başlangıç olduğunu belirtiyor.

Yurt dışındaki büyük yayıncılarından bazıları bu sızdırmayı doğrularken, bazıları da bunun bir yalan olduğunu söylüyor. Umarız ki bu sızdırma en kısa sürede sona erer ve Twitch tarafından olay hakkında bir açıklama yayınlanır.

İlginizi Çekebilir

Satır Aralarında Verdikleri Mesajlarla Oynayanda Derin İzler Bırakan 13 Müthiş Oyun
''Bunu Piyasaya Nasıl Sürmüşler'' Dedirtecek, Oyun Tarihinin En Kötü Çıkış Yapmış 13 Oyunu

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
YORUMLAR
06.10.2021

Yorumlarda niye bu kadar ağlanmış ve taraf tutulmuş anlayamadım. Birisi "vasıfsız" damgası vurmuş, birisi çıkmış "Elraenn hakkediyor ama gerisi boş" demiş. Arkadaşlar, bu insanlar zorlamı yayınlarını size izletiyor, zorlamı size bağış attırıyor? Salak mısınız lan!? Bir insanın, bir fikrin bu kadar kölesi olmayın la. Sizin de mizacınız iyiyse, kendinize güveniyorsanız açın yayın. Belki izlenir ve siz de kazanırsınız. Sizin iş haterlıktan çok "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" olayına dönmüş. Bu arada Toqtir, Twitch'in Allah'ı.

07.10.2021

boş yapma boş samet.

06.10.2021

Yani şu paralar doğru ise inanamıyorum bunun yuzde bırını kazanacak ınsan degıller ... ne dıyım eserımızle ovunelım ınsallah bı kısmı parayı keser

07.10.2021

Yorumlar niye bu kadar kötü ? Yayıncılar bu paraları çaldılar mı ? Bu yayıncıları izleyenler bağış yaptı! Bunda ne var ? Adamlar her gün yayın yapıyor kazanmaları normal belki bu sayı gerçek bile değil ama yorumlarda elraene vasıfsız diyen, rakuna söven ferite küfür eden insanlar var. Penguen ablayıda unutmayalım. Ya biride diiyor ki ülkemizin ekonomisi bu yüzden böyle.. ulN yav$ak bunun ekonomi.ile ne alakası var adamın işi yayıncılık yapmak yok ben yorumları okudukça daha da sinirleniyorum. Normalde hiç birinin tam olarak tanımıyorum. YouTube de birkaç kez videolarını izledim ve baya hoşuma gitmişlerdi oradan tanıyorun. Ulan tuğkan abi gibi birine "Vasıfsız" denir mi ? O Vasıfsız ise biz ülke olarak moronuz a***

07.10.2021

Ekonomi ile ilgili yazan kişi silmiş a***

TÜM YORUMLARI OKU (19)