Sizce Her Şey Çok Güzel Olacak mı?

İstanbul belediye başkanını seçti! Biz de seçimden sonra aldık mikrofonumuzu; “sizce gerçekten her şey çok güzel olacak mı?” diye sokağa sorduk. Bir çok farklı görüş ve zaman zaman yükselen tansiyon bu röportajda!

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR

röpörtajdan bir alıntı yapayım “biz kendimizi bildiğimiz bileli ak partiyi tutuyoruz hep ak partiye oy veriyoruz” kardeşim takım mı bu tutuyoruz nedir?Aşırı saçma geliyo bana bu durum

Türkiye olarak ekonomide kaçıncı sıradayız? diye soruyor. Amca doğru söylüyor ne sallıyorsun diyor. Türkiye ekonomide 13. sırada diyor. Tamamen yalan. Türkiye 2000 Yılında 17.ydi 2018'de 18. oldu. 2019 Imf tahminlerine göre 20. sıraya gerileyebilir. Neyin kafasını yaşıyorlar 13. diye. Sonra yalana devam ediyor. Türkiye Alım gücünde dünya 4.süymüş. Nasıl oluyor arkadaş bu. Amerikalı 2000 Dolar maaş alıyor. Türkiyede asgari ücret 330 Dolar Nasıl olacak da senin alım gücün 4. Olacak. O kadar alışmışlar ki yalana bir de emin bir şekilde söylüyorlar.

Sondaki amca sanırım Bulgaristan göçmeni. Kolunda Atam’ın dövmesi var. Benim dedem ve büyükannemde Bulgaristan göçmeni. Amcanın konuşmasını Atatürk ve dedemin konuşmasına çok benzettim, gözümden yaş geldi. Amcanın da dediği gibi benim bu gençten umudum var. Her Şey Çok Güzel Olacak!

TÜM YORUMLARI OKU (4)