Siz Öğretmeyin! Okul Yıllarında Öğretmenlerinin Verdiği Komiklik Derecesinde Yanlış Bilgileri Paylaşan İnsanlar

Reddit kullanıcılarına 'Sınıfta öğretmenlerinizin size söylediği komik şekilde yanlış bilgiler nelerdir?' diye sorulmuş. Kısa sürede popüler hale gelen soruya verilen cevaplar ise gerçekten komik! 

BuzzFeed kaynaklı içeriğimizle, işte gelen cevaplardan bazıları:

1. "Bilgisayar öğretmenimiz bir internet sitesindeki fotoğraf üzerinde 'Kes' seçeneğine tıklarsak fotoğrafın internet sitesinden silineceğini ve site sahibinin üzüleceğini, bu yüzden 'kopyala' seçeneğini kullanmamız gerektiğini söylemişti."

2. "Japon tarihi öğretirken öğretmenimiz bir Japon samurayının intiharına 'seppuku' değil de 'sudoku' dendiğine çok emindi."

3. "Eğer uçakta bir böcek varsa böceğin ileri doğru uçamayacağı, çünkü hareket halindeki uçaktan daha hızlı uçamadığı..."

4. "6. sınıf öğretmenim kelimeyi kısa bir hikayede kullandığımda 'Yorulmuş' diye bir kelime olmadığını söyledi ve sözlüğe bakmam konusunda ısrar etti. Ben de kelimeyi buldum ve bütün sınıfın önünde hatasını kanıtladım."

5. "McDonald's'ın Big Mac burgerinin midemizi her şeyden çok fazla miktarda doldurduğu ve bu yüzden midemizin hiçbir şey yemediğimizi düşündüğü, bu yüzden de kısa süre sonra tekrar acıkıyor olduğumuz.."

6. "Öğretmenimiz hayvansal ve bitkisel materyalleri tahtaya yazdı. Yünün bir bitki olmadığına onu bir türlü ikna edemedik."

7. "Yeraltı Demiryolu olayının fiziksel olarak gerçekten yeraltında işleyen bir demir yolu olduğu konusunda yemin eden bir öğretmenim vardı."

8. "Köpekler köşelerdeki şeyleri koklayabilmek için uzun yüzlere sahip olacak şekilde evrimleşmişlerdir."

9. "Bir öğretmenim bize Birleşik Krallık bayrağı gösterip 'Bu Amerika bayrağı' demişti."

10. "Bir at ağzını kapattığında çenesi kendini kilitler ve bir insanın ağzını tekrar açması imkansızdır."

11. "Bir keresinde vekil matematik öğretmeni 1'den büyük olan tüm kesirlerin 0'a eşit olduğunu söylemişti."

12. "Konjunktivit'i olan birisi size sadece bakarak hastalığı bulaştırabilir."

13. "Bir öğretmenim bize vücudumuzun sol tarafının feminen, sağ tarafının maskülen olduğunu söylemişti. Sol tarafınızda teninizin daha güzel olmasının ve sağ tarafınızın daha güçlü olmasının falan nedeni buydu. Bu ne saçma iş?"

14. "Geçen sene bir biyoloji öğretmenim T-Rex'in sadece 180 santimetre boyunda ve kanatlı olduğunu söyledi."

15. "Ekonomi öğretmenim basit faiz ile bileşik faizin aynı şey olduğunu söyledi. Derste bununla ilgili konuşunca da beni koridora çıkardı ve bir daha onunla fikir ayrılığı yaşamamamı söyledi."

16. "İkişer ikişer nasıl sayılır: 2, 12, 22, 32..."

17. "Bütün lambalar hükümet tarafından kameralarla donatılmıştır bu yüzden onları kullanmamalıyız."

18. "Eğer daha fazla para kazanıyorsanız daha fazla vergi ödersiniz. O yüzden aldığınız terfi size para kaybettirir. Lisedeki ekonomi öğretmenimin sözleri."

19. "Ay da tıpkı Güneş gibi bir yıldızdır."

20. "8. sınıftaki tarih öğretmenim Stanford Hanım bize insanların canları sıkıldığı için uykuyu icat ettiğini söylemişti."

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR

İlkokul 5te iki sınıf birleşmiş ortak fen bilgisi ders yapıyorduk. Bir arkadaş ateşin üzerinde ısınan suyun içine çantasından çıkardığı pul biberi attı. Su daha fazla ısınmaya başlayınca da doğal olarak biberler yukarı doğru hareket etmeye başladı. Diğer sınıfın ogrencisi kendi hocasina 'ogretmenim neden biberler yukarı çıkıyor?' diye sorduğunda 'sıcaktan kaçıyorlar' demişti.

Pasif Kullanıcı
31.01.2019

ilkokul öğretmenimiz yıldız hanım; kışın dünyanın güneşten uzaklaştığı için havaların soğuduğunu, yazın ise güneşe yaklaştığı için havaların ısındığını söylemişti :S

01.02.2019

Yalniz degilsin

31.01.2019

18 kısmen doğru. Daha yüksek vergi dilimine geçerseniz kesilen vergi maaş artışınızdan fazla olabilir. Böylece daha az maaş elinize geçer.

Pasif Kullanıcı
01.02.2019

Bu yüzden sen de daha az çalışırsın. Buna verginin gelir etkisi mi deniyordu?

TÜM YORUMLARI OKU (12)