Siz Benim Nasıl Yaşadığımı Nereden Bileceksiniz: Doğuda Yaşayan Bir Çocuğun Günlük Hayatını Anlatan Kısa Film

Bu ödüllü kısa filmde, Doğu Anadolu'nun ücra dağ köylerinde yaşayan bir çocuğun günlük yaşantısını izleyeceksiniz.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
08.12.2017

başlık ya hatalı ya da kötü niyetli. başlık "Köyde Yaşayan Bir Çocuğun Günlük Hayatı" olmalıydı. Sizler doğu doğu dedikçe farkında olmadan veya farkında olarak doğudakileri ötekileştiriyorsunuz. Doğudaki zannediyor ki kendisinin durumu batıdan kötü. Yok gardaşım öyle değil o. Batıda da durum aynı. Senin şehrinde olmayıp da batıda herhangi bir küçük şehirde olan pek de birşey yok. Şu videoda o çocuk ne yaşıyorsa batıda bir köyde de durum pek farklı değil. Keşke dünyada hiç fakirlik olmasa da dünyadaki bütün çocuklar zorluklar değil güzellikler yaşasa.

07.12.2017

Doğuda yaşam demişsiniz de bu bildiğin köy hayatı. İç anadolunun köylerinde de, egenin köylerinde de yaşam aynı. This is a demogoji.

07.12.2017

demogoji tabi...dağa çıkmalarının üstünü bununla kapatıyorlar...ne fabrikalar gitti ne okullar gitti oralarada hepsini yakıp yıktılar...

08.12.2017

Batıya gelin bakalım ne farkı varmış. Burada da güzelce kar yağar köylerde yine hayvancılık vardır her iş yapılır. Yeter artık fakiriz biz yardım edin bize ayaklarına ben doydum. Yapmayın artık şunu en sonunda bende paraya kıyıp kısa film yapacağım buralardaki köylerde yaşanan hayatları. Bi bitemediniz be.

TÜM YORUMLARI OKU (46)