Siyasilerin Başörtüsü Tartışması Karşısında Ülkenin Durumunu Hatırlatan Şahan Gökbakar'ın Çıkışı Gündem Oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsünü yasal güvence altına alan kanun teklifini TBMM'ye sunacaklarını söylemesinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da yanıt gecikmedi. 

Tüm bu yaşanan tartışmalar karşısında oyuncu Şahan Gökbakar'dan ise sert bir çıkış geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "başörtüsünü yasal güvence altına alan kanun teklifini TBMM'ye sunacaklarını" söylemişti; belki hatırlarsınız.

Ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten konuyla ilgili bir tweet gelmiş, Çelik; "Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır" demişti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin başta olmak üzere birçok kişi Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstermişti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tüm bunların ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Biz içeride eser ve hizmet siyasetiyle, dışarıda itibarımızı yükseltecek diplomatik mekiklerle uğraşırken birilerinin riyakarlık kokan oyunlar peşinde koştuğunu görüyoruz." açıklamasında bulunmuştu.

Erdoğan, "Önceki akşam geç saatlerde CHP Genel Başkanı yaptığı açıklama ile bizim ömrümüzü verdiğimiz mücadele neticesinde çözdüğümüz başörtüsü meselesiyle ilgili güya günah çıkarıyor." sözleriyle Kılıçdaroğlu'na seslenmişti.

Kılıçdaroğlu ise Twitter hesabından Erdoğan'a seslenerek, "Bu kullandığın zehirli dili de artık bırak, çok çirkin bir üslubun var" çıkışında bulundu.

İki siyasi ismin arasında başörtüsü gerilimi tırmanırken, oyuncu Şahan Gökbakar'dan da bir tepki geldi! Gökbakar, ülkenin durumu üzerinden siyasilerin bu tartışmasına çıkıştı...

Gökbakar'ın bu çıkışına birçok kişiden de destek geldi.

👇

👇

👇

👇

Siz ne düşüyorsunuz? 👇

Erdoğan'dan Başörtüsü İçin Teklif: Gelin Çözümü Anayasa Düzeyinde Sağlayalım
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun 'Başörtüsü' Adımına Yanıt: 'Ekran Başına Bekliyoruz'

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR
05.10.2022

Bre Omurgasız Özlem bu ülkede CHP madem bu kadr karar mekanizmalarında güçlüydü, Başörtüsünü tek başına yasaklayabiliyordu neden iktidare 60 sene gelemedi. Onlar yapılırken ülkeyi yıllarca yöneten hatta sizin minnak ortağınız da dahil olmak üzere diğer partiler neredeydi? Neden o zamanki sorunları tamamen CHP yapmış gibi algı uyandıyorsunuz acaba?

05.10.2022

alkışlar yine şahana, müthiş ifade etmiş. muhalefet somut sorunlara odaklanmalı. bazı kesimleri memnun edicez diye esas kitlesini kaçırmaya başlıyor. geçin bunları, olay şuan para ve sığınmacılar üzerinde döner.

05.10.2022

Cumhuriyet Halk Partisi seçilmemek, ringi Erdoğan ve partisine bırakmak için elinden geleni yapıyor. Buna şapka çıkarılır, böyle centilmen rakip daha görülmemiş, duyulmamıştır. Daha önce de Ekmeleddin zerzavatını aday gösterdi, oyun tuttu, RTE kazandı. Aynı şeyi yapmak dikkat çeker dediler ve yine hiç şansı olmayan aday bulundu, KK. 18 yıldır kazanamadı, yani yine RTE işi garantiledi.

TÜM YORUMLARI OKU (14)