'Siyaseti Bırakalım Can Derdindeyiz' Diyen Müteahhit, 'Atsınlar Beni İçeri, Ben Açım, Çocuklar Aç'

Vatandaş'ın Sesi isimli YouTube kanalı Ankara Ulus'ta bir sokak röportajı gerçekleştirdi. Her sokak röportajında olduğu gibi ekonomiyi övenler ile eleştirenler bir aradaydı. O tartışmaya ise müteahhit olduğunu söyleyen bir adam dahil oldu. O adam adeta öfkesini kustu...

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
16.04.2021

mevcut iktidar değişmedikçe ekonomi düzelmez, hoş onlar gitse bile yeni hükümet bir enkaz devralmış olacak. çok zor günler yaşıyoruz yasamaya da devam edeceğiz bu gidişle.

Pasif Kullanıcı
16.04.2021

Kim bu 200 lira elektrik gelen insanlar ya? KDV 100 TL geliyor zaten. Trt katkısı, misafir ağırlama konaklama şeysi falan derken hiç yakmasan 200 gelir zaten.

16.04.2021

Ben tek başıma yaşadığım evde 1 adet bilgisayar, 1 adet de buzdolabı var, başka hiç bir elektrikli eşya yok, ne çamaşır makinası, ne bulaşık makinası, ne şohben vs. hiç bir şey tok, 110 TL fatura geliyor. Banyoyu bile küçük tüpte su ısıtarak yapıyorum! 3 aydır buz dolabını çalıştırmıyorum, sırf fatura yükselmesin diye, sadece 1 bilgisayar ve 2 adet lambanın yaktığı elektrik ile 60 TL fatura geliyor!

16.04.2021

şu ehonomi çok iyi diyen moruklardan birisi olsam keşke. böyle olmuyor stres sıkıntı kafayı yicez

TÜM YORUMLARI OKU (5)