Siyaset, Milli Bayramlara da Bulaştı: Çocuklara 'Nisan 23, Hedef 2023' Dövizi Taşıttılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlandı. Fakat Hakkari'den objektiflere, kamuoyunu düşündürecek türden fotoğraflar yansıdı. Yüksekova'da gerçekleşen kutlamalarda öğrencilere 'Nisan 23, hedef 2023' yazılı pankartlar taşıtıldı. 

Yüksekova'da gerçekleşen tören, Yüksekova Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edildi.

Fakat tören için hazırlanan pankartlar pek de çocuklara hitap etmeyen türdendi.

Törende çocuklar için yapılan konuşmada da 'ekonomi' vurgusu...

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, törende yaptığı konuşmada ülkenin kuruluş aşamasındaki zorluklara dikkati çekerek, şöyle konuştu:

'Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkaşkomutanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefi aynı zamanda 80 milyonun hayali, 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin dünyada ilk 10 ekonomi arasına girmektir. Çocuklarımız, geleceğin büyük Türkiye'sinin inşasında 'Biz de varız.' dedi. Bu kapsamda 23 bin mektubu yazarak balonlarla bütünleştirdi. Gökyüzüne bırakacağız ve onların hayalleri gökyüzüne yükselecek. Çocuklarımızın bu hedefine biz de ortak olalım dedik. Tüm çocukların bayramını kutluyorum.'

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR

Eskiden bu yaşlarda Atatürk'ümüzü aşılardı bize okullar, yaş büyüdükçe kimisinde kalıcı kimisinde geçici olurdu bu durum ama bunlarda direk koyunluğu aşılamışlar... Yazık amk!

Aşırı mantıklı bir yorum.

23.04.2018

Kuran'la miting yapan, camileri parti binasi gibi kullanan, 15 Temmuz darbe tiyatrosunda insanlari korkutmak icin 100 kisiyle yapilan darbeyi sanki 10 milyon yunan ülkeyi istila etmis gibi tüm camilerden sabahlara kadar araliksiz sela okutturanlar icin çok siradan bir hareket. Din, çocuklar, şehitler bunlar için sadece oy sömürüsü demek. Siyasal İslam = İnsanlik tarihinin en tehlikeli en sahtekar insanları

Hedef 2023 projesi 100. yılımızda Cumhuriyetimizi yıkma projesi değilse benim adım Öykü değil kardeşim! Buna elbette izin vermeyeceğiz ama bu slogan karşıma çıktıkça aklıma nedense sadece bu kötü düşünce geliyor. Ayrıca bu küçük çocuklar siyasetten ne anlar ulan? Anneleri babaları nasıl böyle bişeye müsaade eder? Lanet olsun sizin hedefinize!

TÜM YORUMLARI OKU (54)