Siyahi Arkadaşıyla Arasındaki Tek Farkın Saç Kesimi Olduğunu Söyleyen Güzel Çocuk: Jax

İnsan böyle içini ısıtan haberlerle karşılaşınca mutlu oluyor. Bu iki ufaklık aynı saç kesimini istediler, neden mi? Unilad'den derlediğimiz habere göre öğretmenleri onları ayırt edemesin diye.

5 yaşındaki Jax saç kesiminin en iyi arkadaşı Reddy ile eşleşmesini istedi, böylece öğretmenleri onları birbirinden ayırt edemeyecekti.

'Bu sabah Jax ile saçını konuşuyorduk. Ona bu hafta sonu saçını kestirmemiz gerektiğini söyledim. O da saçını Reddy'ninki gibi kısacık kestirmek istediğini söyledi. Pazartesi sabahı okula gitmek için sabırsızlanıyordu çünkü öğretmenlerine yapacakları minik şakaya göre öğretmenleri bu ikisini ayırt edemeyecekti. Aynı saç kesimiyle öğretmenini şaşırtmanın çok komik olacağını düşünmüş. Aman tanrım!!!!'

Ve tam olarak söylediğini yapıp saçını kısacık kestirdi.

Annesi devam etti: 'Eğer bu nefret ve önyargının sonradan öğrenilen bir şey olduğunun kanıtı değilse de ne? Jax'in Reddy ile arasında gördüğü tek fark saçı.'

Şu dünyada önemli olan yegane şey zaten saç kesimi olmalı. Nefretin getirdiği önyargının böyle güzel bir jenerasyona işlememesi ne kadar harika.

Çünkü dünya şu sıralar sadece bundan ibaret...

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
12.03.2017

Biz insanlar çok garip varlıklar değil miyiz? Bir yanlışı belirtmeye çalışırken o yanlışı yapmaya devam ediyoruz.Aynısını söyleyen bir siyahi çocuk haber yapılmazken beyaz çocuk haber oluyor.

14.03.2017

Aslinda ne kadar perisan durumda oldugumuzu gosteriyor

09.03.2017

"Eğer bu nefret ve ön yargının sonradan öğrenilen bir şey olduğunun kanıtı değilse de ne" çok doğru

15.03.2017

3 yasımdaki oglumla bozuk paranın hangi elimde oldugunu bulmaca oyunu oynuyoruz, gözünün önünde sağ elime koyup ellerimi arkama götürüp sonra tekrar soruyorum hangi elimde diye, sağ elimi gösteriyor, ellerim arkamdayken parayı diğer elime alıp onu kandırabilceğimi hiç aklına getirmiyor, her seferinde hangi elime koydugumu görüyor ise o elimi seçiyor.. Bu masumiyet büyüdüklerinde devam etse, dünya zaten cennet olur..

08.03.2017

İnsan nefret, kin ve ön yargıyla doğmaz. Maalesef ki sonradan öğretilir.

TÜM YORUMLARI OKU (26)