📷 Siviller Uykudayken Vuruldu: İçimizi Acıtan Karelerle Gence'de Yaşanan İnsanlık Dramı

Ermenistan güçlerinin dün gece ikinci kez vurduğu Gence'de aralarında çocukların da olduğu 13 kişi yaşamını yitirdi, 40'tan fazla yaralı var. Arama kurtarma çalışmalarının sabah saatlerinde de devam ettiği Gence'de yakınları enkaz altında kalanların endişeli bekleyişi ise devam ediyor. 

Saldırının detayları ve ilk açıklamalar için 👇

Ermenistan Yine Gence'yi Vurdu: 13 Can Kaybı, 40'tan Fazla Yaralı

Gence'den dün ve bugüne ait fotoğraflar 📷

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
17.10.2020

İnsanı zorla savaşa sokacaklar. Sonra da bizi dövdüler diye ağlayacaklar. Buna da soykırım derler. Durmuyorsunuz ki. Huzur vermiyorsunuz ki. Kim ister öldüreyim, öleyim. Sivillere saldırmak nedir ayrıca? Hani en onursuz savaş nasıl olursa, öyle savaşıyorlar ya. İnsan buna sinirleniyor iyice. Savaşın bile onuru vardır. Siz onu da yerlere seriyorsunuz. Çok sarıklı bir düşünürün de söylediği gibi: Yazık kafana(kafanıza).

17.10.2020

Bekleyin ve görün tüm bu manzaralara rağmen her şey bittiğinde Azerbaycan acımasızlıkla suçlanırken Ermenistan her zamanki gibi madur ve mazlum olan taraf olacak. Çünkü maduru oynayıp ağlamaktan, abilerinden yardım ve merhamet dilenmekten başka siyasi stratejileri yok. Bundan sonra da olamayacak zaten. Dökülen timsah gözyaşları sayesinde kurulup idare edilen bir ülke olarak bu kadar süre ayakta kalabilmeleri bile Ermenistan Ermenileri için bir başarıdır. Her neyse tüm milletler devlet kurup idare edebilmeyi, savaşmayı bilecek diye bir kural yok tabi

17.10.2020

Bm cidden ne işe yarıyor?Dünyanın gözü önünde Ermenistan masum halka saldırıyor.Çoluk çocuk demeden öldürüyor.Bu uluslarası düzene göre suç değil mi? BM müslümanlara ve Türklere karşı yapılan her türlü saldırıya susmaya devam ediyor.Durum tam tersi olsaydı dünya yıkılmıştı Azerbaycan Ermeni katliamı yapıyor diye..İki yüzlülüğünüz batsın!

TÜM YORUMLARI OKU (17)