Sivasspor - Fiorentina Maçında Skandal: Sahaya Girip Rakip Futbolcuya Saldırdı

Sivasspor ile Fiorentina arasında oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında, sahaya giren bir Sivasspor taraftarı İtalyan ekibinin oyuncusu Alessandro Bianco'ya saldırdı. 

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Demir Grup Sivasspor ile Fiorentina Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaştı.

Mücadele esnasında sahaya giren bir taraftar, Fiorentina oyuncusu Alessandro Bianco'ya saldırdı. Bianco'nun burnundan akan yoğun kan nedeniyle sağlık ekipleri müdahale etti.

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano: "Ben bunu kınanacak bir olay olarak görüyorum. Tabi oyuncumuzda böyle bir şey beklemiyordu. Taraftarların takımlarını desteklerini anlıyorum ama böyle bir olayın bütün bir maçı mahvettiğini düşünüyorum."

Vincenzo Italiano: "Çok kızgınım. Gerçekten tiksindiğimi söylemek istiyorum. Bir taraftar, Bianco'ya yumruk atıp burnunu kırdı. Gerçekten utanç verici. Galibiyete rağmen, başka bir şey düşünemiyorum. O sadece 20 yaşında bir çocuk."

Rıza Çalımbay: "Her şeyden önce, taraftarımızın yaptığı olay nedeniyle özür dilerim. Olmaması gereken bir şeydi. Bu, maçın bile önüne geçti. Sivas hiçbir zaman böyle şeyler yapan bir yer değil. Çok üzüldüm gerçekten."

Yiğidolar Avrupa'ya Veda Etti! Sivasspor İtalyan Devi Fiorentina'ya Direnemedi

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
16.03.2023

Türkiye'de, futbol terörden başka bir şey değil.

16.03.2023

Al sana anadolu takımı

Anadolu çomarı çıkmış yine ortaya

TÜM YORUMLARI OKU (26)