Sivasspor-Balkani Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Sivasspor-Balkani Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Konferans Ligi G Grubu üçüncü maçında Sivasspor evinde Kosova temsilcisi Balkani'yi konuk ediyor. Sivasspor grupta 4 puanla 2. sırada yer alırken deplasman ekibi Balkani 1 puan ile 3. sırada. Maç saati yaklaştıkça taraftarlar maça dair detayları araştırıyor. Sivasspor-Balkani maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor-Balkani maçı hangi kanalda? İşte detaylar 👇

Sivasspor İçin Kritik Maç

UEFA Konferans Ligi G Grubu'nda yer alan temsilcimiz, grupta oynadığı iki maçta1 galibiyet 1 beraberlik aldı. Gruptaki ilk maçında evinde Slavia Prag ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, ikinci maçında deplasmanda CFR Cluj'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sivasspor 4 puanla grupta 2. sırada yer alıyor. Temsilcimizde Ahmed Musa ve Leke James sakatlıkları sebebi ile maçta forma giyemeyecekler. Sivasspor ligdeki son maçında rakibinin 10 kişi kaldığı maçta Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu.

UEFA Konferans Ligi G Grubu Puan Durumu

Slavia Prag ve temsilcimiz Sivasspor grupta 4 puanla ilk iki sırada yer alırken Balkani ve Cluj 1 puanla son iki sırayı paylaşıyor.

Sivasspor-Balkani Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Sivasspor-Balkani Maçı Hangi Kanalda?

6 Ekim saat 19.45'te Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda başlaycak olan karşılaşma TV8.5 ve EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

Exxen Ücretleri İçin 👇

Exxen Üyelik Ücreti ve Exxen Spor Paketi Aylık Ücreti Ne Kadar? Exxen Spor Paketleri Fiyatları

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler