Sivaslılar Toplanın! Numerolojiye Göre Yeni Dünya Düzenini Siz Kuracaksınız

Numeroloji sayıların insan hayatı, kişilik ve kader üzerindeki etkilerini inceleyen eski bir inanç ve metafizik sistemi olarak biliniyor. Bu öğretiye göre doğum tarihi, isim veya diğer sayısal verilerin kişilik özellikleri, yetenekleri, yaşam yolu ve gelecekteki olası olaylar hakkında ipuçları verdiğine inanılıyor. Hatta pek çok kişi çocuğuna numerolojiye göre isim veriyor.

Numerolog Sedef Koyuncu 'Sivas'ı numerolojik olarak inceledi. Anlattıkları ise 'Neymiş bu Sivaslılar?' dedirtti.

Buradan izleyebilirsiniz;

"Sivaslılar yeni bir düzen kurulacaksa aranan insanlardır"

Sivas'ın güçlü bir 1 enerjisine sahip olduğunu, bu enerjisini ise S harfinden aldığını söyleyen Sedef Koyuncu yeni bir düzen kurulacaksa aranan insanların Sivaslılar olacağını, çünkü onların liderliğinin bu topraklarda çok güçlü bir şekilde hissedildiğini söyledi. Ayrıca Sivaslıların dava insanı olduğunu belirten Koyuncu, 'Gel dediğinizde koşarak gelecektirler' dedi. Fakat plakayı incelerken işler biraz değişti. 58 plakanın 4 enerjisine sahip olduğunu söyleyen Koyunca, Sivaslıların sabit fikirli olabileceğini belitti. 

Peki sizin hayatınızda bir Sivaslı var mı? Yorumlarda buluşalım.

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Her Sabah 10 Çocuğuna Beslenme Çantası Hazırlayan Anneyi İzlerken Yorulacaksınız
ABD'de Eşi ile Birlikte Tır Şoförlüğü Yapan Bir Kadın Tırda Geçirdikleri 1 Günü Paylaştı
İtalya'yı Gezen İki Genç Ekrem İmamoğlu'nun Resmi ile Karşılaştı: "Demokrasiyi Savunan Başkanların Yanındayız"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
YORUMLAR
14.09.2025

modern hurafe sanırım bu da

14.09.2025

😂😂😂 Samsun da S harfiyle baslıyor onların günahı ne 😅

14.09.2025

astrolojiyi bile karmaşık geliyor, burçların özelliklerinden ötesine kafam basmıyor, artı bir doygunluk var o sektörde, köşe başları tutulmuş. numerolojiden yürüyelim bari. rakamlar, harfler falan, ilkokulda öğrenmiştik. bir iki saçmalarım, g*tümden uydururum bir şeyler. manevi boşluk yaşayan, kendini önemli hissetmek isteyen embesil mi yok ülkede? çok var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ