Onedio Logo

Sivas'taki KYK Yurdunda Karantina Altındaki Öğrenciler İçin Moral Etkinliği: 'Görevliler Çiftetelli Oynadı'

Kapak Görseli

Mısır, İskoçya, İrlanda ve Sudan'dan Sivas'a getirilerek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtlarda gözlem altında tutulan öğrenciler için moral etkinliği düzenlendi.

null Görseli

KYK İl Müdürlüğünce yurt bahçesinde düzenlenen etkinlikte, KYK çalışanları, çalınan çeşitli şarkılara eşlik edip, çiftetelli oynadı.

Özel kıyafetli çalışanlardan dans

'Bir Sivaslı uğruna', 'Lingo lingo şişeler', 'Uzun ince bir yoldayım', 'Memleketim' ve 'Ölürüm Türkiyem' adlı şarkıların çalındığı moral etkinliğinde, özel kıyafetli bazı çalışanlar da dikkati çekti.

Karantinada tutulan öğrenciler ise bulundukları odaların pencerelerine çıkarak, alkışlar ve ıslıklarla KYK personeline katıldı.

Karantinada tutulan öğrenciler ise bulundukları odaların pencerelerine çıkarak, alkışlar ve ıslıklarla KYK personeline katıldı. Görseli

Bu arada karantinadaki öğrencilere, Sivas Valisi Salih Ayhan'ın etli ekmek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'in de katmer ikram ettiği öğrenildi.

Popüler İçerikler

Valilik Harekete Geçti: Belediye, 50’ye Yakın Eşeği Bayıltarak Topladı
Valilik Harekete Geçti: Belediye, 50’ye Yakın Eşeği Bayıltarak Topladı
Defne Samyeli'yi 14 Kez Aldattığı İddia Edilen Eren Talu'nun Akıl Almaz İhanet İtiraflarını Hatırlıyoruz!
Defne Samyeli'yi 14 Kez Aldattığı İddia Edilen Eren Talu'nun Akıl Almaz İhanet İtiraflarını Hatırlıyoruz!
Nihal Candan’ın Ölümünün Ardından ‘Kusursuz Beden Algısı’nın Nasıl Dayatıldığını Anlatan Video Gündem Oldu
YORUMLAR
30.03.2020

İnsan bazen geride kalan çocukluğunu, gençliğini düşünüp ağlar, ben de sadece 3 ay öncede kalan ve aslında ne kadar mutlu günlermiş dediğim günleri düşündüm. Onlar oynadı ben ağladım.

30.03.2020

Özgürlüğün ve sevginin kıymeti biline

30.03.2020

münasebetsiz meşgale...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ