Sivas'ta Sergen Tamam! Tek Sorun...

Sivasspor'da Roberto Carlos'un ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın getirilmesi kesinlik kazandı.

Sivasspor'da bu sezon üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Roberto Carlos'un ayrılması ile boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi.

İstanbul'a giden Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Sergen Yalçın ile bir araya geldiği ve her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. ASpor'a açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın: ' Mecnun Başkan ile görüştüm. Her konuda anlaşmaya vardık. Çalıştığım televizyon kurumu ile ilgili ufak pürüzler var. Bu sorun hallolduğunda hemen göreve başlayacağım. Sivasspor'u özlenen başarılara taşıyacağız ' dedi.

Sporx

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

“Düşük Emekli Maaşının Nedeni Emeklilerin Uzun Yaşaması” Diyen SGK Başkanı Raci Kaya Görevden Alındı
Hayatını Kaybeden Defne Joy Foster'ın Annesi Yıllar Sonra İlk Kez Konuştu!
Televizyon Dünyasıyla İlgili Attıkları Komik Tweetlerle Hafta Boyunca Güldüren Kullanıcılar