Sivas, Kayseri ve Akdeniz'de Korkutan Depremler! Kandilli ve AFAD Son Depremler Sayfaları...

Ülkemiz depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Hemen hemen her gün yaşanan yer sarsıntılarına yenileri ilave oldu. Son olarak Akdeniz, Kayseri ve Sivas'ta deprem meydana geldi. Peki, en son deprem nerede oldu? Yaşanan en son depremler hakkında tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından anbean paylaşılıyor. İşte, Türkiye'de meydana gelen depremlerle ilgili son gelişmeler ve Kandilli ve AFAD son depremler listesi...

Sivas Geremek'te 4.4 Büyüklüğünde Deprem

Sivas’ın Geremek ilçesi Karagil köyü yakınlarında deprem meydana geldi. AFAD depremin saatini 01.01 ve büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı.

Zeminden 16.68 kilometre derinlikte meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde sarsıntıyı hisseden bazı vatandaşların sokağa çıktığı görüldü. Soğuk hava nedeniyle evlerinin önünde ateş yakan ilçe sakinleri ısınmaya çalıştı. İlk belirlemelere göre hasar ve can kaybı meydana gelmedi.

Kayseri'de 3.9 Büyüklüğünde Deprem

AFAD verilerine göre gece 03:03’de merkez üssü Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesi olan deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.9 olarak açıklanırken derinliğinin ise 13 kilometre olduğu belirtildi.

Akdeniz'de Deprem

Akdeniz’de sabah 07:17 saatlerinde Akdeniz’de 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Muğla Marmaris açıkları olduğu duyuruldu.

En Son Deprem Nerede Oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Sayfası İçin Tıklayın

AFAD Son Depremler Sayfası İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"