Siteyi Patlatmışlar, Dedim Olabilir! Ebrar Karakurt'u Hedef Alan Ali Atıf Bir'in Sitesine Hediye Bıraktılar

Yaptığı ilginç çıkışlarla bir şekilde gündem olan Ali Atıf Bir bu kez de Ebrar Karakurt'un yer aldığı reklam kampanyasına kafayı taktı. Fakat bu sefer işler tahmin ettiği gibi gitmedi ve Ebrar hayranları ona bir sürpriz yaptı. Bakın bakalım neler olmuş!

Ali Atıf Bir'i aranızda tanıyanlar olduğu kadar tanımayanlar da vardır. Hangi grup daha şanslı onu biz söylemeyelim ama tanımayanlar için kendisini iletişim profesörü, reklamcı ve gazete yazarı olarak tanımlamak şu an için yeterli olacaktır.

Eski bir rektör, bir akademisyen olan Ali Atıf Hoca nedense A Milli Voleybol Takımının gururu Ebrar Karakurt'a ve onunla reklam anlaşması yapan firmaya takmış durumda.

Az takipçili YouTube kanalına ilgi çekmek için başvurduğu bu yöntem bi hayli tuhaf. Dahası, işin içine katmadığı kurum ve kuruluş yok neredeyse.

Bununla da yetinmeyen Ali Atıf Bir, kendisini oldukça makul bir üslupla eleştiren blog yazarı Öykün Doğan'a da bakın nasıl tepki verdi?

Dingil mi???

Vaauvvv geri zekalı falan!

Ali Atıf Bir bütün tavrı, yaklaşımı ve üslubuyla büyük bir kesimin tepkisini topladıktan sonra ne mi oldu dersiniz? Ali Faik isimli bu kullanıcı Ebrar için "bir hediye" bırakmış Ali Atıf Bir'e.

Hediye şu: Ali Atıf Bir'in kendi sitesi olan aliatifbir.com'a girince Ebrar Karakurt'un şu fotoğrafı çıkıyor lol.

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
24.09.2021

Bunu iletişim profesörü olarak tanımlamak bütün iletişimcilere hakaret olur. Ebrar'ın seçilmesi kral hareket, Elidor'a da cuk diye uymuş. Neden mi? 1) Dünyada beden olumlama diye bir akım var, herkes artık birbirini olduğu gibi kabullenmekten bahsediyor. 2) Elidor iletişim stratejisi değiştirdi, artık gençlere hitap etmek istiyor. Daha enerjik bir imaj edinmeye çalışıyor. 3) Bir süredir reklamlarında pembeyi vurguluyor. Şimdi, Ebrar'ı değiştirmesine gerek kalmadı o zaten pembeydi, kısa saçlı birini oynatarak onu olduğu gibi kabul etti ve uzun saç klasiği yıkarak istediği gibi bir yeniliğe imza attı. Ebrar zaten Z kuşağı, Elidor zaten onlara hitap etmek istiyordu, e Z kuşağı da Ebrar'ı her yönüyle çok sevdi. Bir de "dedim olabilir" var, bu bile yeni nesle hitap eden bir cümle çünkü yeni nesil eskinin normlarıyla sürekli çatışıyor ve olmaz deneni oldurma peşinde. Elidor Ebrar'la birlikte bir taş attı onlarca kuş vurdu.

04.02.2022

fetö sağolsun, kimleri kimleri prof yapmadı ki....

24.09.2021

boş bomboş kafalardan çıkan ses. tenekeye eş değer yıl 2022 dünya cinsiyet eşitliğine... din dil ırk cinsiyet ayrım YAPMAMADA çağ atlıyor bizimler hala kafalarını çalıyor...tenekenin her lafı ofsayt 4 S kuralı ile kabul edeceksiniz HERKES EŞİTTİR LGBTQ+ VARDIR..

27.09.2021

sıkıntı mı var

Odun kafalı herif yaa

TÜM YORUMLARI OKU (44)