Site İçindeki Kedilere Düzenli Olarak Şiddet Uygulayan Kişinin Dehşete Düşüren Görüntüleri

İstanbul Küçükçekmece’de bir sitede kaydedildiği belirtilen görüntülerde, A. K. isimli şahsın site içerisindeki kedilere düzenli olarak şiddet uyguladığı anlar görülüyor.

A.K. isimli şahıs daha önce de sitede bulunan kedileri zehirlediği iddiaları ile gündeme gelmişti.

Kedi Mamalarına Zehir Koyan Kişi Cep Telefonuyla Kaydedildi: 'Hayvanların Can Güvenliği Yok'

Kedilere şiddet uyguladığı için site sakinleri tarafından tepki gören şahıs, kendisine tepki gösteren kişileri bıçakla tehdit edip hakaret etmişti.

Açılan davada mahkeme, sanığa “Hakaret' suçundan bin 740 lira para cezası verirken, “Silahla tehdit' suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına hükmetmişti. Ancak hayvana şiddet konusunda bir ceza almamıştı.

İşte o şahsın kedilere uyguladığı şiddet görüntüleri: 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
25.01.2023

Burda öldürülen bir kadın olsaydı adı yaşı yüzü herşeyi görürken bu caninin adını neden görmüyoruz yüzü neden sansürlü

Yaşadığım mahalleye buradan koca bir aferin. Herkes hayvanlara saygılı, mama kapları, sular köşe başlarında itinayla ve tertemiz durur. Çocuklar mama hariç et de yesin diye ben salam ve sosisciyim. Market dönüşü çocuklarrrr diye sesleniyorum ya o kedilerin koşa koşa gelişini görmek harika bir duygu. Aralarında bir ağababaları var simsiyah iriyarı bir tip, herkes yerken o bekler, beklerken bana sürtünür ben de o ara mahallemizin erkekiii, koçumm benim koçumm diye severim, en son o yer. Canım benim ne kadar tatlı. Ve inanın yemeğini bitiren şöyle bir sürtünerek teşekkür ediyor ya. İşte iş bu kadar sevgili arkadaşlar ama hayırrrr insan illa hayatı önce kendisine sonra çevresine zorlaştırmaktan zevk alıyor.

25.01.2023

Adam öldürmek en büyük 3 günahtan biri derler de Bu o. evladını o şekilde görüp aynısını yapmazsak günah olması lazım değil mi? Yazık korku bi yandan acı bi yandan... içim parçalandı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ