Site Havuzunda Haşema Yasağı Kriz Çıkardı: Soluğu Emniyet'te Aldı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde site sakini kadın, yazlığının havuzuna haşemayla girmesine izin verilmediği gerekçesiyle emniyete şikayette bulundu. TİHEK, 2022 yılında benzer bir olay sonrası site yönetimine para cezası kesmişti. 

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Ayazlı Mahallesi'ndeki sitenin sakinlerinden M.A, ortak havuza haşemayla girmek istedi.

Kaynak

Ancak bu sırada önce görevli, ardından da site yöneticisi tarafından yasak olduğu gerekçesiyle uyarıldı.

Haşemayla girmesi halinde havuzun kullanıma kapatılacağının söylenmesi üzerine M.A, Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.

Haşemayla havuza sokulmak istemeyen kadınla site görevlileri arasında yaşanan diyalog 👇

Şikayet üzerine konuyla ilgili işlem başlatıldığı öğrenildi.Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), 2022 yılında benzer bir olay sonrası site yönetimine 5 bin lira ceza kesmişti.

4 Farklı İlde Orman Yangını: Tahliye Edilen Evler Var!
Veterinerler, Sokak Köpekleri İçin Milletvekillerine Çağrı Yaptı: Tehlikeyi Anlattılar!
Türkiye'de Bir İlk: Vicdanının Sesini Dinleyen 8 Öğrenci İkinci Kez YKS'ye Girdi!

Popüler İçerikler

Gazeteci Cem Küçük, Narin'in Ağabeyini Hedef Gösterdi: ''Abisi Bir Şey Yaparken Narin Görüyor''
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
YORUMLAR
28.07.2024

Sapla samanı karıştırmamak. Çok uç noktalarda yaşamamak lazım . Empati kurmaya anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum. Haşema ile havuza giren birisinin bana ne gibi bir zararı olabilir . Veya bir insanın haşema ila havuzu girmesi neden beni ilgilendirir ve rahatsız eder. Sonuçta rencide edip havuza almadığını kişide komşun. Cahil olmak sağ veya solla alakalı değildir . Kafa yapımız ile alakalıdır...

28.07.2024

sap saman karışmış.Uç noktanın tesbitini yapamamak.Ailecek denize gittiğin bir yerde yanınızda uzanmış pantolonlu,çoraplı,gömlekli birini görmek istemezsin.Çoğu yerin belli konsepti vardır.Yurtdışında çoğu restoranın önünde kameralar bulunur.Eğer konsepte uymuyorsan alınmazsın.

28.07.2024

Toplumu ve çevreye rahatsızlık verilmediği sürece isteyen istediği şekilde denize havuza girer isteyen mayo girsin isteyen bikini isteyen haşema kimsenin buna karışmaya hakkı yok.

28.07.2024

şu yobazlar bi kerede bişeyden eksik kalsınlar be. biz camiye mayoyla giriyo muyuz? ne işin var senin havuzda plajda, görüntü kirliliği

28.07.2024

Kimin neyle havuza gireceğinin kararını sen mi veriyorsun? Bana görede bikini görüntü kirliliği ne olacak şimdi??

TÜM YORUMLARI OKU (64)