Şişman Olduğu Gerekçesiyle Çalıştığı Mağazanın CEO'sundan Mail Alan Kızın Muhteşem Cevabı

Bu sert mail, kişisel saygısızlık boyutlarına ulaşmış.

CEO mailinde; 'Merhaba, aklında tuttuğunda emin olmak istediğim bir şey var. Ben elbiselerimize modellik etmesi için küçük beden ve bu işe uygun bir ‘model’ istiyorum. Eğer ürünlere modellik yapabilecek birisini bulamazsan, lütfen bizim modellerimizin fotoğraflarını kullan. Bunu kimseyi eleştirmek için değil, sadece markamızın sunumundaki beklentilerimizi bildirmek için söylüyorum. Kişisel olarak algılama, tüm istediğim markanın iyi sunulması. Kararında özgürsün ancak senden kriterleri yerine getiremeyen birisinin fotoğrafları olan sayfadan o fotoğrafları kaldırmanı istiyorum.' yazıyor.

CEO'nun kast ettiği markanın örnek bir katalog fotoğrafı:

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR

Siz nasıl insanlarsınız ya? Yorumlarda görüyorum "koca götünü kaldırıp spor yapsaymış" "şişko pislik" "heryerinden yağ fışkırıyor git diyet yap obez" Midem bulandı. Yılda kaç genç intihar ediyor sizin yüzünüzden? Anoreksiya, blumia olup kendilerini ölüme sürüklüyorlar. Gelmişsiniz 20-25 yaşına. Ben 14 yaşındayım ve sizden daha olgunum, daha insanım. Haydi gelin bana ergen ve velet diyin. Sizin gibi insan(!)lardan olduğu sürece ciddiye almayacağım.

01.03.2016

cok haklisin, insanlar cahilliklerinden soylediklerinin nasil bir etki yaratabileceginden bihaberler, bence kiz da abartilacak derecede sisman degil ki, biraz balik etli sadece, sisman demezdim kiza

29.02.2016

Lan bende zayıflamış manken gibi olmuş falan sandıydım :(

Allam tek ben değilmşim

29.02.2016

bende kız zayıfladı sandım sadhashdhashda

TÜM YORUMLARI OKU (89)