Sisi ve Erdoğan Tokalaşması Mizah Dergilerinin Kapağında!

Haftalık mizah dergileri LeMan ve Uykusuz, yeni sayılarının kapağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ayırdı. Hafta boyunca sosyal medyada konuşulan Erdoğan ve Sisi tokalaşması karikatüristlerin de radarından kaçmadı. 

LeMan, ikilinin tokalaşmasını Messi ve Ronaldo'nun yankı uyandıran fotoğrafı üzerinden gördü!

Futbolun yaşayan efsanelerinden Messi ve Ronaldo, Louis Vuitton'un reklamı için bir araya gelmişti. İki isim yeşil sahaların dışında bu sefer de satrançta karşı karşıyaydı. LeMan, söz konusu fotoğraftan esinlenerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile tokalaşmasını tiye aldı.

Uykusuz'dan 'U dönüşü' göndermesi!

Haftalık mizah dergilerinden Uykusuz ise yine kapağını Erdoğan ve Sisi tokalaşmasına ayırdı. Kapak yazısında ise 'Tayyip Erdoğan 'Aynı masaya oturup darbecileri meşrulaştırmam' sözleriyle hedef aldığı Sisi ile Katar'da el sıkıştı' ifadelerine yer verdi.

'Sisi mi Yıldırım mı?' Sorusuna Erdoğan Katar'dan Yanıt Verdi

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
24.11.2022

Yaa ahahaahahha gördüm bu kapakları. Ama çok dillendirmemek lazım. Yoksa bir bakarız, dergiler de kapanmış...

24.11.2022

kennedy suikasti/komünizm karşıtı yılların amarikasının senaryolarını yaşıyoruz 70li yıllardan beri, mısır da o sürece sisiyle girmişti, abd eliyle gelecek onyılda sağ iktidarları besleme darbesi olduğu (bizim 80-28 şubat ve 15 temmuz) kendisine izah edilince, abd nin maşaları el sıkışmış işte ne var.

Eset nod 32 ile pipi adamdır. Çünkü istediklerini yaparlar ve kimseye hesap vermek zorunda değillerdir. Ayrıca allaha ellerini öptürürler. Gerçek güç budur işte

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ