Sırra Kadem Basan Fenomen Kıvanç Talu Gizemli Bir Açıklama Sayfası Üzerinden 1 Kasım'ı Hedef Gösterdi

Sosyal medyada herkesin 'Var Böyle Tipler' hesabı üzerinden tanıdığı Kıvanç Talu, çok ilginç bir iddia ile gündeme bomba gibi düştü. Eşi ile birlikte sosyal medyada Influencerlık yaptıkları günlerde bir reklam bütçesi için 100 milyon TL aldıklarını ve yurt dışına kaçtıklarını söyleyenler herkesi şaşkına çevirdi. Bir diğer yandan gündemi bomba gibi sarsan konu hakkında Kıvanç Talu, gizemli bir hesap açtı.

Sosyal medyada daha önce mutlaka Var Böyle Tipler isimli kanalı görmüşsünüzdür.

Kıvanç Talu'nun kendi kendine çekmeye başladığı komik videolar uzun yıllardır viral paylaşımlar arasında yer alıyor. Herkesin alıştığı ve izlemeye bayıldığı tiplemeleri ile hesabı günden güne büyümeye devam ediyordu.

Uzun süredir sosyal medyada pek çok mecrada yer alan ve mizah içeriklerini sürdüren Kıvanç Talu'ya, eşi Beril Talu da eşlik etmeye başlamıştı.

Kariyerine reklam yazarı olarak başlayan, seslendirme ve oyunculuk alanlarında da faaliyet gösteren Kıvanç Talu'nun, 2015 yılından beri Var Böyle Tipler isimli hesabı yönettiğini biliyorduk.

İddialara göre Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, reklam projesi çekeceklerini söyleyerek toplam 100 milyon TL para topladıktan sonra ortalıktan kaybolmuş.

İddialara göre çevresinden 100 milyon TL toplayan çift, sosyal medya hesaplarını dahi kapatarak sırra kadem basmış. Çocuklarının öğretmenlerinden eski arkadaşlarına, tanıdıkları iş insanlarından çevrelerinde yer alan pek çok kişiyi bu noktada mağdur ettikleri yönünde iddialar var.

Detayları burada paylaşmıştık:

100 Milyon TL'lik Vurgun İddiası! Ünlü Fenomen Kıvanç Talu ve Eşinden Haber Alınamıyor...

Gündeme bomba gibi oturan bu dolandırıcılık haberinin ardından başlarına ne geldiği ve gerçekten ne yaptıkları merak edilen Kıvanç Talu ile eşi, gizemli bir sayfa açarak yeni bir merak sürecinin daha kilidini açtı.

Instagram hesaplarına ulaşılmayan çift 'varboyletipler_aciklama' isimli bir sosyal medya hesabı açtı ve bu hesabı gizledi.

Dolandırıcı oldukları yönünde iddialar ortaya çıkan çift, 1 Kasım'ı işaret ederek canlı yayında açıklama yapacaklarını duyurdu..

Henüz ne açıklama yapacaklarına dair bir paylaşımları mevcut değil.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Türkiye’nin Neden Savaşmadığını Soran Polemik Kraliçesi Tuğba Ekinci Paylaşımıyla Tartışma Yarattı
Seren Serengil'in Yıllar Önce Adnan Hoca'nın Müridiyle Yaşadığı Aşkın İlginç Detayları
Fatih Altaylı, Filistin ve İsrail Arasındaki Savaşın Dilan Polat'ı Unutturduğunu Söyleyerek Tepki Gösterdi

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
19.10.2023

1 kasıma kadar takipçi kastıracak mevzuyla alakası olmayan bir hesap olması muhtemel :)

19.10.2023

Hep aynı zaman kazanma taktikleri. Bir de "mağdurların parasını faiziyle ödeyeceğiz" diye açıklama gelmesi lazım. Aylar sonra da tosuncuk gibi teslim olurlar mı yoksa başka bir yol mu izlerler göreceğiz bakalım.

19.10.2023

toparlanmalari biraz uzun sürdü herhalde 1 kasıma kadar oyalanin diyor yani 😁. 1 Kasım açıklaması : Parayı Stuttgart a yatirdik hakemin ibneligi..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ