Şırnak'ta Şehit Olan Bomba İmha Uzmanı Esma Çevik'in Son Görüntüleri: 'Barut Kokusu, Parfüm Kokusu'

Şırnak'ta EYP'nin patlaması sonucu şehit olan iki askerlerden birinin kadın astsubay bomba imha uzmanı Esma Çevik olduğu açıklandı. Çevik’in bir bombayı imha ederken çekilen görüntüsünün 5 Kasım’da Jandarma Genel Komutanlığı’nın resmi Twitter sayfasından paylaşıldığı ortaya çıktı.

DHA'nın aktardığı habere göre, Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce Pisikayası Tepesi bölgesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP), güvenlik güçlerince imhası sırasında meydana gelen patlamada, 2 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı.

Şehit düşen güvenlik görevlilerinin bomba imha uzmanı Esma Çevik ve Uzman J. V. Kad. Çvş. Kemal Sayar olduğu açıklandı.

Jandarma resmi hesabından 15 Kasım'da PAMİT Komutanı Esra Çevik'in imha görüntülerini paylaşmış👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Patlamada şehit olan PAMİT Komutanı Esra Çevik'in imha yaptığı görüntülerinin, 15 Kasım'da Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi Twitter sayfasından paylaşıldığı ortaya çıktı. Barut kokusu, parfüm kokusu başlıklı paylaşımda Çevik'in tuzaklanan patlayıcıları imha ettiği ve ardından da kaskını çıkarıp başparmağını kaldırdığı görülüyor.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
09.12.2019

anlamadigim o kadar insansiz bilmem birseyler yapiyorlar. o kadar odenek o kadar bagis vs vs seyler oluyor da robit çagında halen bu tür olaylarda robot felan gondermiyorlar. yani bir insan canindan daha pahali olamaz. halen ogrenemiyoruz halen.

10.12.2019

O işler fasafiso işler. Her ilde 2 tane bomba imha personeli vardır jandarmanın. Sistem bellidir reklamı yapılan ürün birkaç pilot bölgeye gönderilir oralardada işe yararmı bilinmez. Kaldıki terör bölgelerinde patlayıcıların nerede olduğunu bulmak gerekiyor. Bizim TV lerde çanta yada poşette bırakılan gibi değil. 97 senesinde güneydoğuda asfalt yollardan birçok patlayıcı çıkardık bulamadıklarımızda çok canlar aldı. İnan bana o robotlar insan hayatından daha pahalılar. Devletin envanterine girene kadar 10 bin tl lik robot 10 milyon tl yi bulur.

09.12.2019

Bizler rahmet okuyup geri kalan hayatımıza devam edeceğiz fakat aynı durum ailesi için söz konusu dahi değil. Allah mekanını cennet eylesin, ailesine de sabırlar versin. Saygılar.

09.12.2019

Bu kocaman giysilerin o kadar işe yaramaması üzücü...

09.12.2019

sorsan arastirsan ne paralar dokmuslerdir o kiyafetlere.

TÜM YORUMLARI OKU (18)