Şırnak'ta Bir Kişi Ambulans Kaçırdı

Şırnak’ta kimliği belirsiz bir kişi hastaneye ait ambulansı kaçırdı. Silopi’ye kadar giden şahıs polisin havaya ateş açması ile durduruldu. Şahsın yabancı uyruklu olduğu ya da firar eden bir mahkûm olduğuna yönelik çeşitli iddialar bulunuyor.

Video: Twitter / @oktaycandemir

Mezopotamya Ajansı'nın aktardığına göre Şırnak Devlet Hastanesi’nde kimliği belirsiz bir kişi, bilinmeyen bir nedenle bir ambulansı kaçırdı.

Ambulansla kontrol noktalarında durmadan geçen şahıs Silopi’ye kadar giderken, polisin durdurma girişimlerine rağmen yoluna devam etti. Silopi ilçe merkezinde yoluna devam eden aracı durdurmak isteyen polisler, havaya ateş açtı. 

Şahıs ise ambulansı otobüs durağında bekleyenlerin üzerine sürdü. Durakta bekleyenler ambulansı fark ederek kaçışırken, kaldırıma çıkan ambulans bir süre sonra durdu.

Gözaltına alındı

Fotoğraf: Twitter / @Dogu__Esrefoglu

Polisler şahsı araçtan indirip, yere yatırdıktan sonra ters kelepçe yapıp ambulansta bomba araması yaptı. Araçta bomba olmadığının anlaşılması ile birlikte araç otoparka çekilirken, şahıs gözaltına alındı.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
13.08.2021

şahıs suriyeli diyorlar, afganları kıskanmış galiba :D

13.08.2021

GTA şırnak

14.08.2021

suriyeli ambulans kaçıracak, afgan sahilde kamuflajla gezecek, başka birisi kendisini uyaran genci bıçaklayıp öldürecek..... dingonun ahırı resmen. adamlar geleli 3-5 sene oldu, babasının çiftliğinde gibi yaşıyorlar resmen. 3-5 senede bunları yapıyorlarsa ileride neler yapacaklar allah bilir. adamların bal gibi uyum sorunu var. kültürümüz farklı, dilimiz farklı, milletimiz farklı. kimse kusura bakmasın da birileri ile aynı dine inanıyorlar diye de bunların yaptıkları her şeyi kabul edecek değilim. bir an önce toplanıp gönderilsinler ülkesine.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ