Şırnak'ın İdil İlçesinde PKK Saldırısı: 3 Şehit

aa.com.tr

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde, PKK'lılar, yola döşedikleri patlayıcıyı polis zırhlı aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Terör saldırısında yaralanan 7 polis memurundan 3'ü şehit oldu, 4 polis de yaralandı. Yaralı polislerden 2'sinin durumu ağır...

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde saat 23.30 sıralarında Yeni Mahalle'de bulunan belediye binası yakınlarında, yoldan geçen polis zırhlı aracına PKK'lılar tarafından bombalı saldırı düzenlendi. PKK'lılar, yola daha önceden döşedikleri patlayıcıyı, polis zırhlı aracının geçişi sırasında infilak ettirdi. 

Yaralanan 7 polis memuru, kaldırıldığı İdil devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tedavi altına alınan yaralı polislerden 3'ü kurtarılamadı.

2'si ağır 4 polisin ise tedavileri sürüyor.

İlçe Jandarma Komutanlığı'na saldırı

Eş zamanlı olarak İlçe Jandarma Komutanlığı'na da roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK'lılar, takviye olarak gelen polis zırhlı araçlarına da roketli saldırılarda bulundu. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. İlçedeki birçok noktada yaşanan çatışmalar devam ederken, Cizre İlçesi'nden çok sayıda zırhlı araç ve güvenlik görevlisi, takviye olarak İdil'e geldi. Güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmalar sabaha kadar sürdü.

DHA ve AA

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
18.01.2016

huzurlu ve istikrarlı günlerde böyle tatlı sürprizler olur canınızı sıkmayın. birazdan dili uzun adam 56879423. kez mikrofonu eline alır ve terörü lanetler ardından cehape zihniyetini ve benzerlerini lanetler son olarak klasik taziye sözlerini söyler ve günü bitirir. arkasından büyük oyunu gören cevval ak troller terörü lanetleyerek bitirme çalışmalarına başlar dua ve niyazla klavye komandoluğu vazifelerini yerine getirirler. akepe denen kara veba'ya sorsan hükümet iş başındadır,her türlü önlem alınmaktadır, vali ordadır,asker ordadır,polis ordadır ama ne hikmetse terörde artarak ordadır. üstelik dağdan şehire inmiştir ama bunun sorumlusu ak kaşık akepe töbe değildir! mucize-i hikmete bak sen!

18.01.2016

90lı yıllara hoş geldiniz.istikrarı seçtiğine inanan seçmene duyurulur.yazık .

90'larda bu kadar şehit yoktu.

TÜM YORUMLARI OKU (7)