Şirket Aracındaki Logo Sayesinde Kendisine Ulaşmaya Çalışan Tacizciyle Yaşadıklarını Anlatan Kadın

Peki yoldaki insanı da mı iyi seçelim?

Her kadın cinayetinin ardından özellikle erkek bireyler "Kadınlar sevgilinizi/eşinizi iyi seçin" gibi anlamsız boş cümleler kadınlara nasihat vermeye çalışıyor.

Bunlar, kadınların sadece eşleri ya da sevgilileri tarafından öldürüldüğünü düşünüyorlar sanırım. Babası, abisi ya da hiç tanımadığı erkekler tarafından katledilen kadınlarımızı ve kız çocuklarımızı görmezden geliyorlar. Anlayacağınız bu cümleler sorunun kaynağını görmeyenlerin ürettiği argümanlar.

Twitter'dan bir kadın kullanıcı da yaşadığı bir taciz olayını anlatarak bu argümanların içinin ne kadar boş olduğunu bizlere bir kere daha gösterdi.

Kadınlar adım attıkları her alanda tanıdığı ya da tanımadığı erkekler tarafından taciz ediliyor. Artık bunun farkına varalım ve "Sevgilinizi/eşinizi iyi seçin" gibi saçma cümlelerle kadınlara nasihat vermeyin!

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
25.03.2021

Patronu iyiymiş. Cidden bazılarının umrunda değil. Tebrik ederim patronunu çalışanının arkasında durduğu için🙏🏻

25.03.2021

daha öncede telefona bluetoothla bağlanma muhabetinde bu taciz değildir diyen arkadaşlar vardı hadi doluşun buraya nolmuş ya sizi görmüş tatlı bulmuş şirketinizi aramış konuşmak görüşmek istemiyorsanız yazarsınız falan yazın. arkadaşlar yine söylüyorum bu tacizdir başkasının özel hayatına yaptıgınız her müdahale tacizdir. ya siz birine güzel dediğinizde tatlı dediğinizde hoşunuza gittiğinizde bunu karşı tarafa söylediğinizde herkes mutlu olmuyor istemiyoruz ya normal hayatımızı yaşarken sürekli birilerinşn mesaj atmasını tanışmaya çalışmasını istemiyoruz istee ısrar etsin ister etmesin kafede bir çay içerken, dünyanın en normal şeklinde işimizi yaparken sizinle tanışmak istemiyoruz, sizin bizi beğenip sosyal medyamızı bulmanızı telefonumuzu bulmanızı şirketimizi bulmanızı evimizi bulmanızı istemiyoruz !

25.03.2021

Tacizci, sapık ve dengesiz insanlar yüzünden insanlar birbirleri ile tanışıp iletişim kurmaya kapanıyor. Ben sizi anlıyorum fakat olması gerekenin bu olduğunu düşünmüyorum. Herkes aklı başında olsa, birisini rahatsız etmeden ve taciz etmeden "sizi tanıyabilir miyim?" diye sormak çok normal ve iletişim başlatma denemesi için olabilen en sade yöntemdir. İki cinsiyet için de olabilecek bir girişim, ne yazık ki muasır medeniyetler seviyesinde davranmayan insanlar yüzünden antipatik görünmekte...

25.03.2021

Bir kadın bana böyle ulaşsa "bacım bak işine" diye sapık bu diye terslerim. Kadınların işi daha da zor maalesef. Hepimize sağlıklı güvenli yarınlar dilerim.

TÜM YORUMLARI OKU (22)