Sıra Dışı Hastalıkları Yüzünden Doğumlarından Beri Yaşlı Görünen 'Benjamin Button' Kardeşler

18 aylık Keshav ve 7 yaşındaki ablası Anjali, çok nadir görülen bir deri hastalığıyla dünyaya geldi.

Progeria adı verilen ve tıpkı yaşlı birer insan gibi göstermelerine sebep olan bu hastalıktan dolayı doğuştan yüzleri şiş, derileri de sarkık ve kırışık.

Ayrıca sürekli devam eden eklem ağrıları yaşıyorlar.

Doktorlara göre hastalığın tedavisi bulunmuyor. Fakat kardeşler ve ailesi bir umut ışığı arıyor.

“Bir tedavinin hayaliyle yaşıyoruz.”

Haneyi ayda kazandığı 70 dolar ile geçindirmeye çalışan baba: 'Kızıma lakaplar takılıyor ve onunla alay ediliyor. Bu gerçekten gurur kırıcı. Doktorlardan yardım istedik ve fakat tek umudun yurtdışında olabileceğini söylediler'

Kardeşlerin hikayesi ve dış görünüşü, ‘Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi’ filmde Brad Pitt’in canlandırdığı Benjamin Button karakterini anımsatıyor.

Benjamin Button, yaşlı biri olarak doğan ve hayat döngüsünü tersten deneyimleyen bir karakterdi.

Anjali “Okulda benimle alay ediyorlar. Bana babaanne, yaşlı kadın, maymun gibi lakaplar takıyorlar.”

“Yaşıtlarımdan farklı olduğumu biliyorum. Yüzüm, bedenim, her şeyim farklı. Ailem bir gün iyi olacağımı söylüyor ama bu beni içten içe üzüyor. Tek isteğim uzun ve acısız bir hayat”

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
YORUMLAR
03.02.2016

umarım iyileşirler gerçekden yaşıyarlar

03.02.2016

Yazik cocuklara ya. Nasil aile bu da ikinci cocuklarinin hastalik riskini tasiyip tasimadigini bilmeden cocuk yapiyor. Bu kadar aptal olunabilir mi bunlar bir hayat sonucta.

04.02.2016

Cahil Hintlilerden bahsediyoruz, tavşan gibi ürüyorlar zaten.

04.02.2016

Aga şunu merak ediyorum, dünyaya Brad Pitt ya da George Clooney olarak yaratılan biri ile, resimdeki bu çocuklar eşit şartlarda mı imtihana tabi tutulmuştur? Bu çocuklar ileride eğer zeka seviyeleri orta seviye olursa ve böyle yaratıldıkları için dine imana sıcak bakmazlarsa kim onları suçlayabilir? Onlar cehenneme mi gider sırf bu yüzden? Sadece bu çocuklar değil onun gibi niceleri ve karşıt taraflarında Brad Pitt gibi niceleri... İki tarafın uçurumsal farkı ve din adamların kesinkes fetvası "Müslüman olmayan herkes sonsuza kadar (+999999999999999999999999999999...n yıl) azaplar, işkenceler içinde cehenneme gidecek" demeleri, ne bileyim kafamı kurcalıyor. Afrikada çocuğunun açlıktan ölmesini izleyen adamla, burada mercedes koleksiyonu yapan adamın çocuğunun eşit şartlarda imtihan edildiğini demek ilginç geliyor...

05.02.2016

o tarafta bile eşitlik yok diyorsun yani!

TÜM YORUMLARI OKU (16)