Sıradan İnsanlar Hipnoz Altında Mültecilerin Yolculuklarını Yapıyor

Mülteci olmak gerçekten de bir parmak şıklamasına mı bakıyor? Hipnoz veya savaş kararı... Sıradan insanlar hipnoz etkisi altında mülteci yolculuğunu deneyimliyor.

Uluslararası Af Örgütü olan Amnesty için hazırlanan çarpıcı kampanyayı izliyoruz...

Altyazı: Bigumigu

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
01.02.2018

kadınlarının ve çocuklarının çektikleri acı bu dünyada tarif edilemez. ama erkekleri için aynı şeyi düşünemiyorum. tamam Allah korusun yani kolay değil Allah kimsenin başına vermesin. bizim soyumuz ne savaşlar atlattı ama hiç bir atamız ülkesine sırtını dönmedi. kadınlarımız bile yeri geldi savaşa girdi. bu videoyu istisnasız empati kurarak izliyoruz hepimiz. tamamen dramatik yaşadıkları acılar ağlayarak izledim tutamadım kendimi. ama biraz mantıkla düşünmek gerekiyor. Ülkemizde Suriyeli adamların neler yaptıkları da orta da malum.. Ne diyeyim ki düşünürken bile çelişki yaşıyorum Allah sabır versin çok zor..

01.02.2018

Başından sonuna katılıyorum yorumunuza, ağlama kısmı da buna dahil. Kadınlar, çocuklar ve yaşlılara en ufak bir sözüm yok, olamaz. Erkekler için ise aynı şeyleri söyleyemiyorum. Şu anda bile Türk devletinin evlatları onların huzuru için savaşıp şehit, gazi olurken onlardan aynı duyarı görmemek insanı hem üzüyor hemde kızdırıyor ister istemez. "Biz kurtulduk..." anlayışıyla oradaki zulüm gören yurttaşlarına sırt dönmekten vazgeçmiyorlar. Allah evlatlarımızın yardımcısı olsun ki bir önce sağ salim görevlerini ifa edip geri dönsünler bizlere. Suriyeli kardeşlerimize de Allah sabırlar versin.

01.02.2018

Yani Böyle Bir Konuda Milliyetçilik Yaptığımı Düşünmeyin Lütfen Ama Batılılar Gene İkiyüzlü. Ulan Örnek Verirken Bile Ayrımcılık Yapıyorlar. Tekneleri Batıranlar Yunanlı. Videoları Bile Var. Yardım Eden İnsanlar ise Türkler. Adamlar Örnekleme Yaparken Bile İkiyüzlülüğün Ötesinde.

01.02.2018

Almanlar için ne kadar kolay söylemesi ne de olsa 3 milyon mülteciyi onlar kabul etmediler. Ülkenin demogrofik yapısı bozuldu ve bu ilerde kaos olarak geri dönebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (7)