Sıra Dışı Hikayesiyle İzleyiciden Tam Puan Alan Yüz Yıllık Mucize'nin İlk Bölümüne Gelen Tepkiler

Heyecanla beklenen yeni dizi Yüz Yıllık Mucize bugün Star TV ekranlarında izleyicilere merhaba dedi. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı dizi uzun zamandır merakla bekleniyordu. 1900'lü yıllardan günümüze yüz yıllık bir hikayenin işlendiği dizide dikkat çekici unsurlar yer alıyor. Gelin 130 yaşındaki karakterimiz Ali Tahir'in hayatının anlatıldığı dizinin ilk bölümüne gelen yorumlara birlikte bakalım.

Yüz Yıllık Mucize, ilginç hikayesiyle sezonun açık ara en dikkat çeken projelerinden biri. Bugün Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizi uzun zamandır merakla bekleniyordu.

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı dizide Hümeyra ve Zerrin Tekindor gibi usta isimler yer alıyor.

1893 yılında Selanik'te dünyaya gelen Ali Tahir'in 1921'de Sakarya'da şehit olmasıyla başlayan mucize hikaye Ali Tahir'in o günden sonra hiç yaşlanmaması, Kemal adını alması ve bugün 130 yaşında olması ile devam ediyor.

130 yaşında olmasına rağmen 30'larında görünen Kemal'in Harika adında genç bir kadınla tanışması ve hayatının tam da bugün değişmesi dizinin en etkileyici kısımlarından.

İlgi çekici hikayeden size burada bahsetmiştik.

Yüz Yıllık Mucize Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir? Yüz Yıllık Mucize Gerçek Hayat Hikayesi mi?

Senaryosuyla şimdiden izleyiciden tam puan alan dizi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının yer aldığı ve Atatürk'ten bahsedilen sahneleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Oyunculukları, kostümleri, üzerine düşünülmüş sahneleriyle yeni dizimiz Yüz Yıllık Mucize daha çok konuşulacağa benziyor.

Heyecanla izlediğimiz Yüz Yıllık Mucize'ye sosyal medyadan da övgüler yağdı. Başarılı dizinin ilk bölümüne gelen yorumlara birlikte bakalım.

İlk bölümden çok konuşulan dizinin ikinci bölüm fragmanı da yayınlandı. İlgi çekici diziyi siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yeni Dizi 'Yüz Yıllık Mucize' ile Ekranlara Dönen Zerrin Tekindor'un Gençliğini Canlandıracak İsim Belli Oldu
Yüz Yıllık Mucize Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı: Birkan Sokullu ve Ebru Şahin Bir Arada

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
24.03.2023

Yerli dizilerden zerre hazzetmem . Kurtuluş Savaşı adı geçtiği için bir göz atayım deyip , parça parça izledim. Cedinin hanımı kadın başrol role uymamış gibi. Zerrin Tekindor gençliğini oynayan hatun ateş.

Ergenlik dönemlerimde izlediğim ve adeta tutulduğum bir kore dizisi vardı.Goblin adı.Sanki onu andırdı biraz bana.Tam ölmek üzereyken ölümsüz olan biri.Yined e kurgu akıcılık uzun süredir hasret kalınan türden.Cümleten çok şükür.<3

23.03.2023

daha seyredemedik

TÜM YORUMLARI OKU (11)